Direktør André Wallan Larsen i Nordland musikkfestuke har fått inn 14 søknader til jobben som produsent. Arkivfoto: Mariell Tverrå Løkås

14 vil ha jobben i musikkfestuka

Han kan ikke si så mye om hvem som har søkt på den ledige produsentjobben i Nordland musikkfestuke, men forteller at det i alt kom inn 14 søknader til jobben som hadde søknadsfrist torsdag 6. april, like før påske. 

I slutten av mars ble det kjent at Henrik Lamark, som har jobben i dag, har sagt opp. 

Les mer: Nå slutter Henrik i musikkfestuka

– Jeg har valgt å gi beskjed tidlig, slik at musikkfestuka kan få på plass en erstatter før høstens festival. Jeg skal være i jobben til årets musikkfestuke er vel i havn, sa han i den forbindelse.

Nå er prosessen med å finne hans etterfølger godt i gang. Direktøren håper å gå i gang med neste ledd i prosessen i løpet av neste uke. 

– Det er en spesiell jobb, så vi leter etter en med spesiell kompetanse. Det er ikke så mange her til lands som har akkurat det, så markedet er relativt lite. 14 søkere er helt på det jevne, og det vi kunne forvente å få, avslutter han. 

Ambisjonen er fremdeles å ha den nye produsenten på plass innen 1. august. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.