August Jensen sikret seg en fransk triumf i går. Foto: Markus André Jensen

August gikk helt til topps i Frankrike

Bodøsyklisten, som har hatt en solid vårsesong, tok dermed sesongens første seier på sykkelsetet.

– Det var deilig å få årets første seier i boks. Det har vært en del topp ti-plasseringer, men ikke helt der oppe, så det var godt at det satt i dag, forteller Jensen til procycling.no.

 

Han legger til at gårsdagens rundløype på 7,5 kilometer var ideell for å at guttene i Team Coop-Østerhus kunne legge en suksessfull plan på de franske veiene, i motsetning til tidligere ritt der de ikke har lyktes helt optimalt.

– En del av gangene så har vi jo jobbet en del i forkant, men i dag så lå vi litt sånn her og der gjennom hele rittet, sparte litt på krefter og brukte ikke så mye energi på at noen skulle ta vind. Vi tok heller å konsentrerte oss om å gjøre innsatsen helt mot slutten, så det viste seg jo å funke veldig bra, sier Jensen til sykkelnettstedet.

Bodøgutten trodde at han skulle tilbringe årets sesong i Storbritannia, men det britiske laget One Pro Cycling trappet ned satsingen etter at Jensen hadde signert, og han valgte i stedet å returnere til Team Coop-Østerhus.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.