Finn Hågen Krogh, Martin Johnsrud Sundby, Benn Eidissen, Niklas Dyrhaug og Didrik Tønseth hadde alle gullgliset på lur i Lahti i dag. Foto: Svein Spjelkavik

Benn Eidissen ga skiheltene i Lahti gullgave

Kobberløp-entusiast og finansmann Benn Eidissen fra Bodø ble så begeistret da Norge gikk inn til gull på VM-stafetten i Lahti fredag at han ville gi gutta sin egen premie.

Dermed ble det delt ut gavesjekk på 25.000 til hver av gutta på laget. Didrik Tønseth, Niklas Dyrhaug, Martin Johnsrud Sundby og Finn Hågen Krogh, heter det i en pressemelding.

– Dere har gitt oss en av vårt livs største opplevelser i dag. Min gode venn Harald Berg i Bodø sa til meg for en tid tilbake at han, nå på eldre dager forsto hva det han fikk til på fotballbanen hadde å si for folk. Det vil dere også forstå etterhvert, var Eidissens budskap til skiheltene.

Benn Eidissin og hans Eidissen Consult er en av sponsoene til Niklas og Martin.

– Eneste motytelsen jeg ber om er at gutta kommer til kobberløpet i Sulis 25. mars. Hvis det passer, sier Eidissen.

Det gjør det heldigvis.

Eidissen har bodd store deler av VM i et privathus i utkanten av Lahti.

Her har han husert sammen med blant andre foreldrene til Didrik, Anikken og Terje Tønset, Niklas sin pappa, Ole Dyrhaug og Tromsø-kompis Arne Holm. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.