Bjarne Mosås og Bodø Bakeri satser stort på Helgeland. Foto: Rune Kr. Ellingsen

Bjarne lanserer storstilt bakesatsing

Bodø Bakeri ekspanderer og åpner bakeri med hovedsete i Mosjøen.

Produksjon av brød, kaker og ferske bakevarer vil bli i Mosjøen, med tilhørende bakeriutsalg rundt på Helgeland.

Det er mange år siden det luktet ferske bakevarer i Mosjøen, men nå vil det straks igjen lukte nystekt i de tidligere lokalene til Moldens bakeri i Mosjøen, heter det i en pressemelding fra Bodø Bakeri.

 – Nå er vi i full gang med å renovere og klargjøre bakeriet i Mosjøen, utsalgene samt starte rekrutteringsprosessen av rundt 50 nye medarbeidere på Helgeland. Vi skal ha de beste på service og kundebehandling i våre utsalg samt det beste av bakere og konditorer i vår produksjon, sier Bjarne Mosås.

– Vi skal levere nystekte bakevarer og brød, ferske kaker og konditorvarer, samt påsmurt lunsjmat og catering til alle på Helgeland.

 Bakeriet vil ha Bodø Bakeri som hovedeier og driftssjef for Helgeland Stian Klæboe Johansen som medeier. Administrasjonen vil fortsatt sitte i Bodø og Bjarne Mosås vil være daglig leder for begge selskapene.

– Vårt mål er å ha oppe full produksjon i slutten av april måned.

Fra før omsetter Bodø Bakeri for rundt 35 millioner kroner, og sysselsetter i overkant av 60 personer fordelt på 40 årsverk. 

Bodø Bakeri åpnet dørene i 2009 og hovedeierne er daglig leder Bjarne Mosås, driftssjef Frode Meby og administrasjonsleder Ingunn Korsaksel. 

(Pressemelding)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.