Tom Nordlie dukker ikke opp i Bodø. Foto: Wikipedia

Nordlie vraker tilbudet fra Glimt

Etter at Avisa Nordland tidligere i januar meldte om møter mellom Tom Nordlie Bodø/Glimt-trener Aasmund Bjørkan i Sandefjord, blusset ryktene opp om at den rutinerte trenerprofilen ville bli hentet til Bodø for å supplere trenerteamet til de helgule.

Og selv om 54-åringen ble tilbudt jobben, valgte han til slutt å takke nei.

Dette bekrefter Tom Nordlie på sin egen Twitter-profil.

– Bodø/Glimt ikke lenger aktuelt, skriver den profilerte treneren.

Etter det Bodø Nu erfarer skulle Nordlie få ansvaret for laget på feltet, mens han og Aasmund Bjørkan skulle ha delt kampledelse.

Bjørkan skulle få ansvaret for analyse og individuell oppfølging av spillere.

Hovedtreneren selv har tidligere vært klar på at han ønsker seg en assistenttrener som har sin styrke på treningsfeltet.

– En som utfyller resten av trenerteamet. Det vil si, en som trives og er god på feltet. Jeg er kanskje en litt atypisk hovedtrener i og med at jeg selv liker å holde på med analyse og individuell oppfølging av spillere. Den vi skal ha inn må utfylle Jonas (Ueland Kolstad) og Ørjan (Nygård) og meg selv, sa han til Avisa Nordland tidligere i år (krever innlogging).

Når det gjelder Tom Nordlie, ser det heller ut til å gå mot et fortsatt engasjement som trener for Skeid.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.