Sindre Sandvin ble hyllet av skate-ungene da han mottok Jobzone-prisen.

Bodø-ungenes store skate-helt kan vinne 100.000 kr

Sindre er primus motor, pådriver og inspirator for hele skate-miljøet, ikke bare i Bodø, men langt utover distriktet.

Sindre brenner for å aktivisere barn, ungdom og voksne i skatemiljøet og har tatt initiativ til blant annet:

  • Fjølhangaren som skaterne bruker hele uka
  • Jente-skate
  • Skating som valgfag på ungdomskolen

– Sindre er stort sett på plass i Fjølhangaren hver kveld i uka og her gjør han en formidabel jobb for barn og unge, sier Tove Nymo i Jobzone.

SE VIDEO: Ingen har flere skatejenter enn Bodø - se dem i aksjon!

Her tar han imot, veileder og instruerer barn, unge og voksne til å stå på skateboard. 
– Med sin inkluderende væremåte, har han vært sentral i å skape en plass hvor folk kan være seg selv, leke, ha det gøy og samtidig utfordre seg selv. Sindre ser hver enkelt og dette skaper god selvtillit for mange, sier Nymo.

Dermed var juryen klar i sin dom:

«Sindre er en helt unik ung mann som gir så mye av seg selv for å hjelpe og støtte andre og han bruker det meste av sin fritid på nettopp dette. Det store lokale engasjementet og hans inkluderende væremåte er nettopp det vi i Jobzone ønsker å fremme og derfor synes vi at Sindre nå fortjener å få oppmerksomhet. Han mottar dermed den lokale Jobzone-prisen som er på kr. 10.000.»

Nå går Sandvin nå videre til Jobzone landsfinale der vinneren får kr. 100.000 som kan brukes til et prosjekt som gagner lokalsamfunnet. Her kan Bodøs befolkning delta på avstemningen og bidra til at et av Sindre sine prosjekter kan vinne hel kr. 100.000

  

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.