Gøril Synnøve Johansens video går verden rundt. Foto: Fiona Peters

Bodøjentas video er sett fire millioner ganger

En Facebook-video av pole fitness-utøveren Gøril Synnøve Johansen (23) fra Bodø går sin seiersgang verden rundt.

Siden påskeaften, da videoen ble publisert, er den sett over fire millioner ganger.

Surrealistisk

I stor grad på grunn av at viralsiden "People are awesome" delte videoen, skriver Dagbladet.

– Det føles surrealistisk, sier Johansen, som bor i Stavanger, til avisa om oppmerksomheten.

På Instagram følges hun av over 30.000 personer, og hun er derfor godt vant med å få komplimenter for de spektakulære stuntene i stanga.

– Jeg synes det er veldig gøy at det er så mange som følger meg, og jeg får mange positive tilbakemeldinger når jeg legger ut ting. Det gir ekstra motivasjon til å trene hardere, sa hun til Bodø Nu i et intervju tidligere denne måneden.

Litt kjeft

Det er riktignok ikke bare hyggelige tilbakemeldinger hun får.

– Noen føler for å degradere talent i sammenheng med at man ikke har så mye klær på seg. Det er et kjent fenomen, sier 23-åringen, til Dagbladet.

– Jeg tar meg ikke nær av sånne ting i det hele tatt. Jeg vet hva jeg driver med, og tenker tallene og talentet får snakke for seg selv, fortsetter hun.

Startet i Bodø

Johansen begynte sin karriere i Bodø, ved studioet North Pole.

– Det viktigste jeg har lært av å trene pole, er at du må ha tro på deg selv. Det høres ut som verdens største klisjé, men det er sånn det er, har hun tidligere uttalt til Bodø Nu.

– Du kommer ingen vei med å fortelle deg selv at du ikke klarer noe før du har prøvd. Jeg husker da jeg gjennomgikk mine første timer på kurs ved North Pole i Bodø. Der fikk jeg ikke lov å si ”dette får jeg ikke til” – da måtte jeg ned på gulvet og ta 10 pushups, sier hun.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.