Børge Lund blir assistentrener for herrelandslaget i håndball. Arkivfoto

Børge Lund blir ny assistentrener på herrelandslaget

– Christian Berge har valgt Bodø Håndballklubbs Børge Lund som assistenttrener for herrelandslaget. Han skal kombinere landslagsjobben med jobben som hovedtrener i klubben. Det skriver Bodø Håndballklubb i en pressemelding.

Positivt også for spillerne

– Vi i Bodø Håndballklubb er meget stolte over å ha en trener med Børges kaliber i klubben, og forstår godt at Christian Berge og teamet hans ønsker Børge som assistenttrener til landslaget.

Vi tror at dette er positivt både for spillerne våre og Børge, som vil ha muligheten til å utvikle seg videre som trener, samt ta dette videre inn i klubben og laget, sier daglig leder Vera Arntsen i Bodø Håndballklubb.

Anerkjennelse av klubben

– Det er også en anerkjennelse av klubben da det viser at valget som ble gjort for tre år siden da vi hentet Børge til Bodø var helt riktig. Dette har vi et solid sportslig utvalg i klubben, samt sponsorer i Bodø Håndballklubb å takke for. 

Dette er en tillitserklæring til Børge, og vi skal alle heie litt ekstra på herrelandslaget når de spiller VM januar 2017, fremhever hun.

– Den gode nyheten føyer seg inn i rekken av seirer for vårt A-lag, med en plassering i toppen av Grundigligaen, samt uttaket av Preben Egeli til landslagssamling for L98.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.