Enkle, men sterke virkemidler, akrobatikk av ypperste klasse, mektige toner og dramatisk lys. Cirkus Cirkør brukte alle disse virkemidlene for å bibringe sitt sterke og brutale budskap til publikum i storsalen i Stormen konserthus i går kveld. Foto. Rune Kr. Ellingsen

Brutalt budskap i vakker innpakning

Cirkus Cirkør er et såkalt nysirkus, med fokus på akrobatikk, musikk og lyssetting. Forestillingen "Limits" handler om den pågående flyktningekrisen i Middelhavet og Europa, men også om mennesker på vandring i andre deler av verden.

Med nokså enkle, men store rekvisitter, dramatiske toner og lys, skaper artistene et svært særpreget show. De skildrer flukt over havet, bestigning av fysiske og mentale hindre og dramatikken ved å skulle forlate alt man har, alt som er kjent og kjært, og begi seg ut på ukjente veier i søken etter frihet og trygghet.

Artistene bruker humor og publikumsmedvirkning som virkemidler for å skape engasjement. Forestillingen varte i over to timer, men det var drype stilt blant tilhørerne hele tiden.

Bodø Nu bringer her en bildeserie med noen av høydepunktene fra forestillingen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.