En stolt butikkeier. Flemming Martinsen satser i sentrum, og det gjør han med stort pågangsmot. Foto: Rune Kr. Ellingsen

Buddy er Bodøs nye dyrebutikk

I morges åpnet Flemming Martinsen Buddy, Bodøs nyeste dyrebutikk.

– Vi har åpnet, men har ikke hatt noen "grand opening ennå". Det skal vi heller komme tilbake til senere i uka, sier Martinsen til Bodø Nu.

Du finner ham midt mellom Coop og Heimtex i Storgata.

LES MER: Vil du bli sjef i Bodø sentrum?

 For og taranteller

På Buddy tar de mål av seg til å være totallevereandører av alt som trengs til kjæledyrhold.

– Vi selger for, utstyr, fugler, gnagere og etter hvert akvariefisker og insekter. Til oss kan du også komme dersom du trenger råd og veiledning innen dyrehold, reklamerer Flemming Martinsen.

– Insekter?

– Ja, blant annet edderkopper. Enkelte arter av taranteller er greie å ha med å gjøre, og dersom det blir etterspørsel etter dem, vil vi ta inn noen eksemplarer.

Foreløpig er det bare fisk i butikken. – Men vi skal ta inn fugler, insekter og forskjellig etterhvert, sier Martinsen. Foto: Rune Kr. Ellingsen

Mye jobb for å komme i gang

Martinsen har lang fartstid fra bransjen, men da som ansatt.

– Jeg begynte å jobbe på dyrebutikk alt på ungdomsskolen, og har gått gradene siden den gang.

Nå satser han med egne penger og friskt mot. Det har vært mye jobb før han kom så langt at han kunne åpne butikken sin.

– Jeg har ikke helt oversikt over investeringene som er gjort, men det har vært en del jobb med oppgradering av lokalet. Nytt gulv og nytt elektrisk anlegg. Mye maling og sparkling. Men nå er vi klare, og jeg har tro på at dette skal gå bra. Det er jo ikke noen dyrebutikker i Bodø sentrum nå, foruten Buddy. Så jeg tror at det vil være et marked for oss her, avslutter han.

LES MER: Skal bringe action til Bodø sentrum.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.