Sting har en voldsom appell blant Bodøs, Saltens og Nordlands musikkelskere. Arkivfoto

Sting-konserten utsolgt
på en halvtime

Vel og merke minus de billettene som ble lagt ut for salg av artistformidlingsbyrået Live Nation på fredag.

LES MER: – Sting-billettene utsolgt før halv ti.

300 billetter i minuttet

Etter det Bodø Nu erfarer, ble det lagt ut rundt 9.000 billetter for salg klokka 09 i dag.

– Det tok nøyaktig 32 minutter. Så vi bommet med skammelige to minutter i våre anslag, spøker Aamodt.

Han forteller at de skjønte hvor det bar hen med en gang salget åpnet.

– Vi skjønte ut fra trykket at det kom til å gå raskt. Om det ikke ble helt Parkenfestival-tilstander, så gikk det fort. Og det er helt fantastisk.

LES MER: Slik kan du sikre deg Sting-billetter.

– Nå er vi der vi skal være

Med en utsolgt arena i baklomma ser det økonomiske aspektet ved å arrangere en så stor konsert mye bedre ut.

– Nå er vi der vi skal være, og det er kjempebra. Vi trengte ikke å selge ut alt nå for å overleve, men med dette utgangspunktet er det lettere å planlegge.

Selv om salgsjobben er unnagjort, gjenstår det enda en enorm jobb for teamet bak Parken live for å gjøre denne smått historiske konserten til en suksess for alle de 10.000 menneskene som har kjøpt billetter.

– Nå starter vi på ordentlig med å se på Nordlandshallen som konserthall. Vi skal bruke tiden fremover til å få logistikken og infrastrukturen perfekt, slik at det blir en unik konsertopplevelse for alle. Det har aldri vært gjort konserter med en sånn type produksjon og et sånt oppsett i Nordlandshallen før. Dette blir den største konserten som er gjort i Bodø. Absolutt, sier Aamodt.

LES MER: Slik var spillet for å få Sting til Bodø.

Fullt kjør fra klokka 09

Bodø Nu snakket med Aamodt allerede klokka 0915 i dag, og da hadde han skjønt at å selge ut konserten ikke kom til å bli noen langdryg affære:

– Vi kommer til å være utsolgt før klokka halv ti i dag. Det går vanvittig unna, sier konsertarrangør Gøran Aamodt, som representerer Parken live. Bodø Nu snakker med ham på telefonen klokka 0915, og Aamodt kan da melde om fullt kjør i billettsystemene.

LES MER: Parken utsolgt på 17 minutter - igjen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.