Fredag er denne gjengen klar med absurd underholdning. Fra venstre Chris Sheperd, Espen Erikstad, Benjamin Solås og Michael Myrvold. Foto: Tommy Novik

– Det er litt komifantastisk, og må bare oppleves

– Det var stinn brakke sist. Nå håper vi både de som var her da og de som gikk glipp av det, kommer på Din Plass fredag kveld. 

Det sier Benjamin Solås, som tok over eierskapet til utestedet tidligere i vinter. 

Les mer: – Har ikke ambisjoner om å bli den nye utelivskongen

Minneverdige øyeblikk

Han fikk akkurat med seg forrige runde silent disco, som så langt har gitt ham sine mest minneverdige og morsomme øyeblikk på jobb.

Konseptet innebærer at alle som vil høre på musikk og danse, har muligheten til å ta på seg et headset. Dermed slipper de som ikke har headset på seg å rope for å overdøve musikken. 

– Når du er i et lokale med 200 personer, og den eneste støyen du hører er prating... Mens de 80 som står på dansegulvet synger allsang og holder rundt hverandre. Det er noe av det artigste jeg har sett. Og jeg har virkelig sett mye rart ute på byen, sier Solås.

Legger til at det hele er litt komifantastisk. 

– Det må rett og slett bare oppleves. 

Sliter med fredagene

At konseptet legges nettopp til fredag, er ingen tilfeldighet: 

– Det er en liten kamp å få folk ut på fredagene. Det er vi nødt til å jobbe litt ekstra for. Vi vil jo at Bodø skal være et artig sted å være, også på fredagskveldene, avslutter han. 

Se video fra sist silent disco her: 

Og her: 

Disse DJ-ene skal spille:

SPENDRIX
Spiller god gammeldags hiphop. Gammel og ny.

DJ MYRVOLD
Spiller electronic music, house, dance.

CHRIS SHEPHERD:
Spiller Skamløse hits fra 90s og opp til 2016.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.