Vibeke Forshaug og Lazar Miletic. Foto: Nordland fylkeskommune

Dette er den nye lederduoen i MiNensemblet

Det skriver Nordland fylkeskommune på sine nettsider. Det er en kompetent og erfaren lederduo de har fått på plass.

LES MER: Reiser til New York med MiNensemblet.

Kunstnerisk leder

Lazar Miletic er ansatt som kunstnerisk leder i et åremål på 4 år: 2017-2020. Lazar har en master i bratsj fra Norges musikkhøyskole og er bratsjist i ensemblet.  Som kunstnerisk leder har Lazar ansvaret for programmering, repertoar og kunstnerisk utvikling av ensemblet. Miletic har blant annet motatt ærespris på den internasjonale musikkonkurransen for solister og kammermusikkensembler i Italia.

Administrativ leder

Vibeke Forshaug er ansatt som administrativ leder for MiNensemblet. Hun er ved å avslutte en master i ledelse fra Norges Arktiske Universitet og har flere års erfaring som produsent i MiN. Forshaug har også en praktisk/estetisk lærerutdanning.  Som administrativ leder har hun det overordnede ansvaret for produksjon, økonomi og administrasjon.
 

I tillegg er Birthe Bruun Bottolfsen fastansatt som produsent. Birthe er utdannet bachelor i kulturledelse fra Høyskolen i Lillehammer. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.