Vibeke Forshaug og Lazar Miletic. Foto: Nordland fylkeskommune

Dette er den nye lederduoen i MiNensemblet

Av Bodø Nu
09.01.2017 15:41 - OPPDATERT 09.01.2017 16:44

Klassiske produksjoner av høy kvalitet for alle er noe av det som står øverst på listen til duoen.

Det skriver Nordland fylkeskommune på sine nettsider. Det er en kompetent og erfaren lederduo de har fått på plass.

LES MER: Reiser til New York med MiNensemblet.

Kunstnerisk leder

Lazar Miletic er ansatt som kunstnerisk leder i et åremål på 4 år: 2017-2020. Lazar har en master i bratsj fra Norges musikkhøyskole og er bratsjist i ensemblet.  Som kunstnerisk leder har Lazar ansvaret for programmering, repertoar og kunstnerisk utvikling av ensemblet. Miletic har blant annet motatt ærespris på den internasjonale musikkonkurransen for solister og kammermusikkensembler i Italia.

Administrativ leder

Vibeke Forshaug er ansatt som administrativ leder for MiNensemblet. Hun er ved å avslutte en master i ledelse fra Norges Arktiske Universitet og har flere års erfaring som produsent i MiN. Forshaug har også en praktisk/estetisk lærerutdanning.  Som administrativ leder har hun det overordnede ansvaret for produksjon, økonomi og administrasjon.
 

I tillegg er Birthe Bruun Bottolfsen fastansatt som produsent. Birthe er utdannet bachelor i kulturledelse fra Høyskolen i Lillehammer. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.