Foto: Preben Hunstad

Her selges den billigste utepilsen

Utepilsen er for mange akkurat det de trenger når jobbuken er over, og godværet skal nytes. Bodø Nu har sjekket hva prisen er for 0,5 liter tappeøl hos de som leverer utepils i sentrum.

Differansen mellom den billigste og dyreste ølen var på ni kroner. Ikke så mye for en øl, men bestiller man til flere eller holder på utover kvelden, kan det fort bli noen ekstra kroner. 

Av de prisene vi har innhentet var det Paviljongen som kom billigst ut på utepilsen, men 82 kroner. 

– Det er ikke et bevisst valg at vi skal være billigst, men vi synes heller ikke det skal ikke koste skjorta å ta seg en pils. Genrelt tror jeg de fleste synes det er litt dyrt for øl, men det hindrer dem ikke å kose seg hos oss på fine kvelder. Lokasjonen vår hjelper nok litt på også, sier daglig leder Kristoffer Karlsen ved Pavilljongen.

Vi har tatt utgangspunkt i pris for 0,5 liter øl. Noen opererer med 0,4 liters-glass, og der har vi regnet ut prisen om de hadde solgt 0,5 liter.

Her ser du oversikten over de vi vi fikk oppgitt priser fra.

Gatsby 89 kroner
Bryggerikaia 89 kroner
Bjørk 93 kroner
Paviljongen 82 kroner
Dama di 85 kroner
Kaptein Larsen 91 kroner
Egon 91 kroner

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.