DNB sliter med nettbankløsningen sin - igjen. Nå har Finanstilsynet fått nok, og krever en skriftlig redegjørelse. Arkivfoto

Denne nettbanken ligger fortsatt nede

I følge nettavisen ABC Nyheter har både nettsidene, nettbanken og betalingssystemet Vipps hos DNB vært nede siden tidlig på morgenen i dag.

Vet ikke når den kommer opp igjen

Ved 13.20-tiden opplyser DNB at problemene er i ferd med å bli løst.

– Nettsidene har vært oppe en stund, og Vipps ble tilgjengelig for drøye 45 minutter siden. Vi jobber nå med en restart av alle våre systemer og håper at også nettbanken vil fungere igjen. Men vi kan ikke tidfeste nøyaktig når dette vil skje, sier kommunikasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø i DNB til NTB.

Finanstilsynet reagerer

Dette skal være femte gang bare i mars måned at storbanken sine nettsider er ute av funksjon. Det får Finanstilsynet til å reagere.
– Vi ser alvorlig på situasjonen, både når det gjelder den siste hendelsen og når det gjelder hendelsesbildet over tid, sier direktør for bank- og forsikringstilsyn Emil R. Steffensen i Finanstilsynet til Nettavisen.
Nå ber tilsynet om en skriftlig redegjørelse fra banken.

Når Bodø Nu forsøker å logge seg inn nettbanken litt over klokka 14, får vi fortsatt feilmelding.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.