Butikksjef Sissel Walsøe og regionsjef Alise Lundquist hos Dressmann kunne ta sin nye, store butikk i bruk forrige uke. Foto: Mariell Tverrå Løkås

Dressmann har blitt dobbelt så stor på City Nord - nå avsløres enda større planer

I forrige uke åpnet Dressmann sin nye butikk på City Nord. Og det skal visstnok ikke stoppe der, som vi skal se lenger ned i saken.

Men først: Lokalene er de samme, i tillegg til at Dressmann har tatt over lokalene som Karisma disponerte tidligere. Nå har de pusset opp og fått mye bedre plass. 

Les mer: Legger ned tre butikker: – En vanskelig avgjørelse å ta

Større dressavdeling

– Vi har blant annet fått rom til en veldig mye større dressavdeling. Det er vi veldig stolte og glade for, sier butikksjef Sissel Walsøe. 

– Etter 30 år med suksess  i Bodø er det med stolthet at vi nå har fått åpnet en av Dressmanns aller største og flotteste butikker her på City Nord, sier regionsjef Alise Lundquist. 

Hun er butikksjef for de to avdelingene til Dressmann i Bodø; i sentrum og på City Nord. I alt har hun rundt 12-15 ansatte i de to avdelingene.

På City Nord har det tatt halvannen måned å ruste opp og bygge ut. Nå er butikken nesten dobbelt så stor som før. 

– Det var helt nødvendig å justere oss litt. Og de ansatte har vært med på hele prosessen. Det har vært helt rått, sier Walsøe. 

Gode ansatte

Det tok bare halvannen måned fra utvidelsen ble initiert til Dressmann åpnet i nye lokaler.

Butikksjefen skryter av de ansatte, og er glad for å ha fått på plass en lysere og triveligere butikk. 

– Nå gleder vi oss til julehandelen setter i gang, sier hun og smiler. 

Lundquist omtaler butikken som flaggskipet i Nord-Norge.

– Butikken vår i Bodø har vært den største på omsetning i regionen de siste årene. Det er veldig hyggelig at vi nå kan tilby alle våre kunder enda bedre plass å boltre seg på i nybutikken vår. Det er viktig å takke Team Sissel for den fantastiske innsatsen de alltid legger ned i butikken. Spesielt i ombyggingsprosessen har de lagt ned en formidabel innsats som de fortjener masse heder og ære for.

Og regionsjefen har også en ekstra nyhet på lur:

– Etter massive ønsker fra mange kunder i Bodø  jobber vi nå videre med å få inn også en Dressmann XL, her på City Nord.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.