Foto: Tommy Angelsen

Dritbra band, men...

ANMELDELSE: Dritbra band, dødskjedelig publikum.


Terningkast 5

Da Stavanger-bandet Skambankt inntok hovedscenen i halv sju-tiden i dag var sceneområdet så og si kun bestående av tre gutter som kanskje allerede hadde fått for mye å drikke. Men det tok ikke lange tiden før publikumsmassen kom mot scenen som en magnet.

Det var liten tvil om at gutta i Skambankt var i godt humør og nokså gira der de sto og prøvde å dra bodøfolket med på festen. Dessverre var det lettere sagt enn gjort.

Mens gitaristene prøvde gi håndsignaler til publikum om at de skulle trekke nærmere scenen og tettere sammen, virket det som om festivalgjengerne ikke helt tok hintet.

Heldigvis ble det litt mer liv etter noen låter og første rad viste til og med antydning til hopping.

Vokalist Terje Winterstø Røthing lot ikke laber energi blant publikum ødelegge for sceneshowet. Med hoppende gitartriks, nedtelling med publikum og skryt av Bodø-ølet Bådin var det ikke mangel på tilstedeværelse fra scenen.

Bandet får terningkast fem, publikum får terningkast to.

Siden livet blant publikum har mye å si for den totale konsertopplevelsen trekker det litt ned på sluttkarakteren, men ikke så altfor mye.

Skambankt får en sterk firer på terningen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.