Kjerstin Larsen er butikksjef for Indiska. Foto: Isabell Chloe Borgsø.

– Om du tror på deg selv, kan du klare alt!

– Jeg har alltid syntes at Indiska virker spennende, sier Kjerstin Larsen.

Etter å ha drevet lysstøperiet og butikken Bliss Design i fem og et halvt år, valgte hun å legge ned da leiekontrakten gikk ut.

– Da så jeg at Indiska hadde en ledig stilling som butikksjef. Jeg søkte, og fikk tilbud om å være med å bygge opp butikken, sier Larsen.

I tillegg til sjefsjobben ved butikken på City Nord, tar hun videreutdanning i økonomi og ledelse ved Nord universitet.

– Jeg synes interiør, klær og mote er kjempespennende, og har jobbet i lederstillinger fra jeg var 20 år, så for meg var dette midt i blinken.

Stilmessig sier Larsen at hun er mer opptatt av komfort enn de siste trendene.

– Indiska er også kjent for å være litt utenom det vanlige. For å se fin ut i klær må man føle seg vel, da trenger det ikke nødvendigvis å være trendy. Man må føle seg pen i det man har på seg, sier Larsen.

– Selv har jeg en slags hippie-stil, og er glad i slengbukse og fletter. Stilen min er riktignok blitt mer "normal" med årene, sier hun.

 Indiska har alt ifra interiørartikler til klær og andre morsomme produkter. Foto: Isabell Chloe Borgsø.

– Hvordan vil du beskrive deg selv som person?

Jeg er snill og veldig ærlig. Jeg er tydelig på hva jeg ønsker, liker og vil, har mye omsorg for mennesker rundt meg og er nokså sta.

– Hva er de største utfordringene med å drive en klesbutikk?

Å presentere de gode produktene våre på best mulig måte. Jeg har heldigvis mange flotte jenter med meg, så vi drar lasset sammen.

– Hva motiverer deg til å gjøre ditt beste?

– Å se resultatene av arbeidet vi gjør. Jeg elsker å se fornøyde kunder, det er det beste jeg vet. I butikklederstillingen er det veldig motiverende å se at jentene som jobber her blir bedre og bedre.

– Hva er det viktigste for å lykkes i ditt yrke?

Det viktigste i mitt yrke er å ha lyst til å oppnå noe, for da kan man klare alt. Man kan ikke gi seg. Hvis man jobber hardt for det og har lyst, kan man klare alt.

– Hva gjør du om fem år?

Jeg liker å skape og elsker å jobbe med mennesker. I utgangspunktet ser jeg for meg at jeg blir værende her, men får jeg et spennende tilbud kan det hende jeg finner en annen jobb.

– Hva er du mest stolt over å ha vært med på i jobben din?

– Å ha etablert Bliss Design, som fikk en stor kundegruppe med mange flotte mennesker. Mange av dem er jeg heldig å ha fått med meg til Indiska. Bliss Design var min idé, og jeg er stolt å ha utviklet den selv. Jeg føler meg også heldig som fikk sjansen til å jobbe her og å få være med på å bygge opp Indiska.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.