Thomas Drage slet i sitt comeback fra start. Foto: Per-Inge Johnsen.

– Han er fullstendig usynlig

Ricardo

Holder Glimt inne i kampen i førsteomgang. Kan lite gjøre med baklengsmålene, og blir ikke satt på de store prøvene ellers i kampen. 

Emil Jonassen

Kanskje Glimts farligste spiller offensivt, men blir likevel tatt av banen mot slutten. Slår noen gode cornere og kommer seg også i farlige innleggsposisjoner, men det blir likevel ikke noe ut av det. 

Marius Lode

Svak i førsteomgang der han glipper flere ganger, deriblant på Sellins scoring. Bedre med i andreomgang når Glimt legger om til tre mann bak. 

Martin Bjørnbak

God i duellspillet og stanger unna mye. Gir likevel bort frisparket som gir Sandnes Ulf 2-0. 

Thomas Jacobsen

Starter friskt med noen offensive løp, men forsvinner stadig mer utover i kampen. Sliter tidvis i pasningsspillet. 

Vegard Leikvoll Moberg

Ned på jorden igjen etter fire mål på de siste to kampene. Prøver seg med noen offensive løp, men hjemmelaget stopper han greit. 

José Ángel

Får sin tredje start på rad og framgangen begynner å vise seg. Viser frem noen flotte tekniske detaljer og styrer tidvis midtbanen bra og er kanskje Glimts beste utespiller i førsteomgang, men får lite hjelp av kantspillerne.  Faller litt mer tilbake til gamle synder i andreomgang. 

Ulrik Saltnes

Begynner som indreløper, men flyttes senere ned som en av tre stoppere. Gjør sine saker greit, men blir litt for passiv ved 3-0-scoringen. 

Thomas Drage

Får sjansen på bekostning av kaptein Olsen. Nesten fullstendig usynlig fram til han blir byttet ut, spesielt i førsteomgang. Ikke noe vellykket comeback fra start. 

Kristian Fardal Opseth

Kommer seg bare til to skudd, begge av laber kvalitet. Sandnes Ulf får litt trøbbel de gangene han klarer å få vendt opp med ballen, men det blir likevel aldri farlig fra Glimts toppscorer. 

Patrick Berg

Starter som en slags høyreflanke. Best defensivt selv om han som regel var med på det lille Glimt skapte. Bedre med etter formasjonsendringen. 

Innbyttere: 

Kachi 

Inn for Drage i andreomgang. Skaper noen småfarlige muligheter. 

Trond Olsen - 

Inn sammen med Hauge etter 2-0-scoringen. OK innhopp. 

Jens Petter Hauge - 

Gjør et greit innhopp sammen med Olsen. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.