I går ettermiddag ble en død person funnet i Øvervatn. Arkivfoto

Familie og bekjente av savnede i Sulis fant død mann i Øvervatn

– Vi fikk melding kvart på fem i går ettermiddag fra personer som er i familie med savnede, og som kjente han. De har lett etter mannen på privat initiativ, sier operasjonsleder Odd Inge Moen ved politiet i Salten.

Savnet siden 13. februar

Mannen ble meldt savnet 13, februar, etter at han forlot hytta på scooter for å ta seg ned til bilen sin. Mannens scooterhenger ble funnet på isen på Øvervatnet i Sulis.

– Det er ikke funnet noen scooter i vannet, sier Moen. 

I går fant to personer en død person i Øvervatn.

– Personen ble funnet på fem meters dyp. Politi og brannvesenets dykkere bisto, og klokken 20.30 ble det tatt opp en død person, sier Moen.

Ikke identifisert

Politiet kan så langt ikke bekrefte at det er snakk om mannen i 70-årene, som ble meldt savnet etter å ha dratt fra en hytte i Sulis mandag 13. februar. 

– Han er ikke identifisert. Men det er ingen andre som er savna i området, så vi kan heller ikke utelukke det, sier Moen.

Skal identifiseres

Den døde mannen er nå fraktet til Nordlandssykehuset, og vil bli identifisert over helga.

– Siden det ikke er noen andre i området som er savnet, ble de pårørende varslet, både om aksjonen og etter at han ble funnet. De følges nå opp. Saken blir videre etterforsket av Fauske lensmannskontor, sier Jon Inge Moen. 

Les mer: – Ikke håp om å finne ham i live dersom han har havnet i vannet

Les mer: Avslutter søk etter savnet Sulis-mann

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.