Familien Nordvik med den pelskledde presangen fra Radio Norge. – Kjempestas, og veldig, veldig hyggelig, jubler familien. Foto: Preben Hunstad

Mistet familehunden rett før jul - i dag fikk de en overraskelse fra Radio Norge

 – Vi har fått en boxervalp! Det synes vi er kjempestas og veldig, veldig hyggelig. En stor overraskelse, jubler mamma Sissel Nordvik når Bodø Nu ringer.

LES MER: Sissel får en hel radiosending hjem i stua.

40 stykker til bords

Siden tidlig i morges har de hatt Radio Norges "Morgenklubben" med Loven & Co på besøk, som har hatt morgensendingen sin fra familiens hjem. Som publikum hadde de Nordvikfamiliens venner, naboer og familie.

– Vi var vel en 30-40 stykker rundt frokostbordet. Det var mest trykk mellom klokka 07 og 08, før folk dro på jobb. Så det har vært mange innom, som vi har servert frokost og kaffe til, sier Nordvik med en latter.

Frokost med Halvdan Sivertsen

Opplevelsen med å få "hele Norge" til bords til frokost, var udelt positiv.

– Det var kjempeartig! Bare stas, og veldig hyggelig. Hyggelige folk og vi lærte masse om hvordan en radiosending foregår. Det føltes nesten helt naturlig å ha Radio Norge på besøk.

Studiogjestene falt også i smak.

– Halvdan Sivertsen var innom, og Kim Lie. Veldig stas, sier hun.

Spesielt de to yngste familiemedlemmene syntes det var stas å få en valp i hus, etter at familiens hund "Prince" døde like før jul. Foto: Preben Hunstad

Presang med pels på

Radio Norge har tradisjon for å ta med en overraskelse til familiene de besøker på morgensendingene sine. Så også i dag. Med seg blant mye radio- og sendeutstyr hadde de en søt liten boxervalp til familien.

– Det er de to minste som synes det er mest stas. De visste ingenting om dette!

 Familien består av mamma Sissel, pappa Alexander og fire barn. Cecilie (20), Christopher (16), Thorstein (6) og Martha-Elise på fire.

LES MER: Ser ikke mørkt på FM-slukking: – Vi kommer til å ha det som konger!

Familiehunden døde

For familien Nordvik ble det en spesiell julefeiring i år. De hadde nemlig hund helt frem til like før jul.

– Vi hadde en hund, "Prince", som ble alvorlig syk før jul. Den 7. desember måtte vi la ham slippe å lide mer. Det var ikke mye stas. Prince var en veldig snill og lydig hund.

Den nye valpen blir derfor tatt i mot med åpne armer - ikke minst blant familiens yngste.

– Absolutt! Thorstein og Martha-Elise var helt stumme av begeistring når de fikk se det lille nøstet.

Og nurket har allerede fått navn.

– Han skal hete Prince han også. Men med z, altså Prinze, ler Nordvik.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.