Hulløy hadde få tilskuere under lagets kamper i Bodø Spektrum, tross at 2000 gratisbilletter ble delt ut. Foto: FC Hulløy

Hulløy-opptur for glisne tribuner

I helgen ble det for første gang arrangert Eliteseriekamper i futsal i Bodø, med Hulløy FC som verter.

I et håp om å fylle tribunene i Bodøhallen til de totalt ni kampene bød klubben på mellom 2- og 3000 gratisbilletter i forkant, uten at det fikk nevneverdig med folk på kamp.

– På våre egne kamper var det mellom 150 og 200 personer i hallen på det meste, mens de andre matchene hadde mellom 10 og 50, sier styreleder i Hulløy, Anja Monsvoll Eilertsen.

– Vi visste ikke hva vi kunne forvente på forhånd, selv om vi aktivt har prøvd å markedsføre arrangementet for å få folk på kamp. Samtidig har det vært arrangementer i Nordlandshallen gjennom hele helga, i tillegg til at mange feiret morsdagen i dag. Sånne ting spiller også inn på totalen.

Til tross for det sviktende oppmøtet på tribunen evnet Hulløy-spillerne likevel å levere på banen. 5-2 mot Grorud i første kamp ble etterfulgt av 1-5-tap mot Sandefjord, før Vegakameratene ble beseiret 5-2 i siste kamp. 

– Vi hadde blitt sjeleglade for tre poeng. Når vi sitter igjen med seks er det en skikkelig opptur. Spesielt i siste kamp mot Vegakameratene viser vi hva som bor i laget, og at vi evner å reise oss etter den svake kampen mot Sandefjord, sier Eilertsen.

– Nå ser vi bare fremover, og satser på å få sikret oss toppseriespill også neste år.

Helgens resultater gjorde også at Hulløy fikk et pusterom i kampen mot å unngå nedrykk fra Eliteserien. Med fire kamper igjen å spille har Bodølaget nå seks poengs luke ned til Grorud og ni til Krohnsminde, som for øyeblikket innehar de to nederste plassene. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.