Jens Petter Hauge spilte med lungebetennelse mot Ull/Kisa. Foto: Per Inge Johnsen

Stortalentet spilte med lungebetennelse - måtte av til pause

Det ble til slutt en hyggelig aften på Aspmyra sett med gule øyne, da Bodø/Glimt beseiret Ull/Kisa 3-1 i 16. mai-kampen. Like bra gikk det derimot ikke for lagets stortalent Jens Petter Hauge, som måtte gå av banen til pause. Grunnen: Han spilte med lungebetennelse.

– Følte meg ikke bra

– Da jeg kom i garderoben til pause var jeg helt tom, da var det bare å kaste inn håndkledet. Det sa Hauge selv etter kampslutt. 17-åringen fikk tillit på høyrekanten, men hadde ingen heldig omgang, til tross for at han var involvert i ledermålet til de gule.
 
– Burde du i det hele tatt spilt kampen?
 
– Det blir lett å være etterpåklok. Jeg gav meg mens leken enda var god, så det ikke ble enda verre. Men jeg følte meg rett og slett ikke bra utpå der.
 
– Nå skal jeg bruke tid med det medisinske apparatet slik at jeg får bukt med problemene og blir klar til neste kamp.

Treneren: – Forsvarlig

Glimt-trener Aasmund Bjørkan var fornøyd med å ta tre poeng etter fadesen i Sandnes sist helg. Han mente også at bruken av Hauge var forsvarlig.

– Vi gjorde en vurdering før kamp og følte det var forsvarlig å bruke han. Jeg syntes han holdt bra den omgangen han spilte, og fikk hvile etter å ha spilt 45 minutter.

– Han har slitt med sykdom den siste uken, men vi ønsket å prøve å få han i gang igjen. 

Han var også storfornøyd med måten laget hans spilte på - spesielt etter pause.

– Vi scorer tre veldig fine mål og får rettet på en del ting vi var misfornøyde med før pause. Da hadde vi tidvis for stor strekk i laget og slet med å få skikkelig tempo i spillet. Det bedret seg etter pause. 

– Hvor viktig var det å slå tilbake etter braktapet mot Sandnes-Ulf?

– Veldig. Vi ville ut her for å vinne og spille godt, og det synes jeg også vi greide.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.