Trond Olsen hadde en kontrastfylt kamp mot Elverum. Foto: Per-inge Johnsen.

– Han går fra det håpløse til å bli tomålsscorer

Ricardo

Får ikke all verdens mye å gjøre, men er der han skal være de gangene Elverum får sjansen. Et par fine redninger i førsteomgang toppes strafferedning i andreomgang. Ikke godt å si hva kamputfallet ville blitt dersom Elverum hadde utlignet på den. 

Emil Jonassen

Får en del å gjøre defensivt, men kommer seg helt greit fra det, men uten å imponere. Fikk også ta noen cornere, med varierende resultat. 

Marius Lode 

Slo en del langt mot høyrekanten, men unge Hauge er vel neppe det beste oppspillspunktet. Tidvis slurvete med avleveringene, men bakover er det stort sett solid. 

Martin Bjørnbak

Svært nære scoring i sin andre kamp på rad, men tverrliggeren stod i veien for frisparket hans. I likhet med Lode er ikke pasningspresisjonen all verden, men bakover går det fint. 

Daniel Edvardsen

Høyrebacken ble ikke satt på mange prøvene, men når han river ned Enkerud i feltet etter å ha blitt slått tunnel på hjelper ikke det stort. Nære ved å bli syndebukken i dag. 

Thomas Jacobsen

Flott målgivende til Fardal Opseth, men ellers er det tynt framover fra indreløperen. Er god i Glimts beste periode i andreomgang, men ble veldig anonym før målfesten begynte. 

Vegard Moberg 

Elverum møtte veggen flere ganger i form av Moberg. Blir vel overambisiøs med ball i beina noen ganger og pådrar seg noen farlige brudd, men ellers solid. 

Ulrik Saltnes 

Får sjansen fra start, men benytter den ikke spesielt bra. Blir for treg og ubesluttsom med ballen i beina, men gjør seg ikke helt bort heller. 

Trond Olsen 

Varierer fra det helt håpløse til å score to viktige mål i andreomgang. Burde kanskje også fått et tredje, som ble tvilsomt annullert for offside. Slurver for mye i starten. 

Kachi 

Får for første gang sjansen fra start og bruker bare ni minutter på å score etter et flott soloraid. Startet kampen friskt, men blir stadig mer anonym fram til han blir tatt av banen i andreomgang. 

Jens Petter Hauge 

Offensiv og uredd i spillestilen og steller i stand mye trøbbel for Elverum. Blir stående med tre målgivende pasninger etter kampen, men har litt tur på noen av dem. På 3-0-scoringen er det likevel ingenting å si på prestasjonen når han serverer Trond Olsen. 

 

Innbyttere: 

Kristian Fardal Opseth

Scorer straks etter frispark med en gang han kommer inn. Burde satt et til. 

Nemanja Mladenovic

Nok en innbytter som kommer inn og scorer, og også han burde ha scoret enda et til. 

Patrick Berg

Får rundt ti minutter på slutten. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.