Trond Olsen slo en målgivende pasning i toppkampen mot Start. Foto: Per-Inge Johnsen.

– Han blir liggende som en ekstra venstreback

Ricardo 

Stødig fram til reduseringen, der man må sette et spørsmålstegn ved keeperspillet. Sjanseløs på utligningen. Gjør et par gode redninger mot slutten. 

Emil Jonassen

Målgivende til Mobergs andre mål. Får det hett rundt ørene etterhvert og pådrar seg noen farlige brudd på egen banehalvdel. 

Marius Lode

God førsteomgang der han sammen med sin stoppermakker hindrer Start fra å score flere ganger. Gode blokkeringer. Får det tøffere i andreomgang og henger ikke med ved baklengsmålene. 

Martin Bjørnbak

Sjef i forsvaret, men roter uvanlig mye med ball i beina. Får gult kort når han må hente seg inn etter dårlig touch, og på overtid får han sitt andre og blir dermed utvist. Sørger likevel for at de tre poengene blir værende i Bodø med sin flotte frisparkscoring. 

Thomas Jacobsen

Åpner kampen svakt med en rekke svake pasninger. Får kjørt seg bra i løpet av kampen, også når han flyttes opp på midtbanen i andreomgang. 

José Ángel

Får sin andre seriekamp fra start, og blir også byttet ut ved pause for andre gang. Slurver med mottakene, er lite aggressiv i presset og spiller lite direkte. Sliter litt med å holde seg på beina og er timingen i taklingene er for dårlig. 

Mathias Normann

Bidrar solid defensivt, men finner ikke helt flyten framover. Lavtstående vinger må ta sin del av skylden for dette. 

Vegard Leikvoll Moberg 

Header inn både 1-0 og 2-0 og er ikke helt sjanseløs på hattricket heller. Sterk i kroppen og klarer å holde unna Start-spillerne. Forsvinner litt utover i kampen. 

Trond Olsen 

Blir liggende utrolig lavt, nesten som en ekstra venstreback. Er likevel farlig de gangene han får ballen framme i banen, og slår en flott målgivende pasning. 

Kristian Fardal Opseth

Klarer ikke å gjøre veldig mye ut av seg med unntak av en heading i andreomgang. Blir veldig anonym ellers. 

Patrick Berg

Starter i en uvant rolle på høyrekanten. Timingen i løpene sitter dårlig. Står på defensivt, men framover blir han aldri en trussel for Start. Ut i andreomgang. 

Innbyttere:

Daniel Edvardsen 

Inn for Ángel i andreomgang. Taper duellen i forkant av reduseringer, men klarer seg ellers greit. 

Thomas Drage -

Inn for Berg de siste 20 minuttene av kampen. 

Jens Petter Hauge - 

Kommer inn for Olsen de siste 13 minuttene. Viser vilje og temperament og skaffer frisparket som gir Glimt seieren. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.