Vegard Leikvoll Moberg scorte sitt tredje og fjerde mål for sesongen mot Tromsdalen. Foto: Per-Inge Johnsen.

– Leikende lett!

Ricardo

Varter med flere solide redninger, men er også helt ute på bærtur noen ganger. Bruker litt for mye tid med ballen i beina, men stort sett en solid kamp av sisteskansen. 

Emil Jonassen

Kommer seg i fine innleggsposisjoner, men kvaliteten på innleggene er litt opp og ned. Får assisten til 3-1 selv om det er svakt keeperspill i forkant. Kunne kanskje gjort det bedre ved reduseringsmålet. 

Marius Lode

Må ta sin del av skylda sammen med Saltnes for Tromsdalens åpningsmål. Spiller seg likevel fint opp og gjør oppgavene sine enkelt og greit og har god kontroll på hjemmelagets offensive spillpunkter. 

Ulrik Saltnes 

Dårlig åpning med tidlig baklengs, men utgjør sammen med Lode et godt stopperpar som har god kontroll ellers i kampen. Gjør få feil med ballen og spiller på det trygge. 

Thomas Jacobsen

Villig med framover, spesielt i førsteomgang. Litt mindre synlig i andreomgang, men har god kontroll på sin side. 

José Ángel

Får sjansen igjen fra start selv om han ble byttet ut ved pause i sist kamp. Viser bedre takter denne gangen, men har enda en del å gå på. Banket ballen i tverrligeren i andreomgang og viser prov på god ballteknikk. Forsvinner litt utover i kampen. 

Mathias Normann

Skaffer frisparket som resulterer i utligningen. Styrer midtbanen totalt i Glimts gode periode midtveis i kampen. Må stå over neste kamp med tre gule kort etter en sein takling på Ahamed. 

Vegard Leikvoll Moberg

Setter inn to mål i sin andre kamp på rad leikende lett. Flink til å posisjonere seg inne i feltet og viser stor vilje i spillet sitt. Dominerer i duellspillet og gjør en viktig jobb også defensivt. 

Trond Olsen

Jakter bakromsmulighetene, men blir litt for veik når Tromsdalen kommer opp i presset. Pasningskvaliteten må opp noen hakk om Glimt skal få utnyttet kontringsmulighetene sine. 

Kristian Fardal Opseth

Banker ballen i tverrliggeren før Leikvoll Moberg setter returen i mål i førsteomgang. Like etterpå gjør han alt selv når han tar ned ballen, vender opp og smeller inn 2-1. Forsvinner utover i andreomgang. 

Patrick Berg 

Starter som høyreving igjen, men klarer ikke å få til noe særlig denne gangen heller. Blir byttet ut med Drage i andreomgang. 

Innbyttere: 

Thomas Drage 

Inn for Berg etter 78 minutter. 

Jens Petter Hauge 

Får de siste sju minuttene av kampen for Olsen. 

Kachi 

Inn for Fardal Opseth helt på slutten. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.