– Man kan lure på hvorfor han får starte kampen

Ricardo Friedrich

Det blir litt opp og ned i debuten for Friedrich, men ender likevel opp som en av Glimts bedre spillere. Ikke helt kontroll på feltarbeidet og hadde også et småfarlig utspill. Bruker også vel lang tid med ballen i beina, men varter også opp med noen gode og viktige redninger utover i kampen. 

Emil Jonassen

Kommer for seint ut når Åsane legger opp til ledermålet. Klarer seg ellers greit, uten å markere seg spesielt. 

Marius Lode

Får av og til trøbbel med ballen i beina og må ta sin del av skylden for målet som kommer i mot. Får brukt farten sin en del, og blir flyttet ut på back mot slutten. 

Martin Bjørnbak

Blir den store helten på overtid når han stanger inn utligningen etter corner. Gjør alt i alt en god kamp. Et par upresise oppspill, men vinner mye i lufta og står fram når Glimt trenger det som mest. 

Daniel Edvardsen

Mer med offensivt enn sin back-kollega og kom seg nesten til en stor mulighet før pause, men innleggskvaliteten ble for dårlig. 

Thomas Jacobsen

Starter kampen greit, men forsvinner utover i oppgjøret samtidig som han blir flyttet rundt i ulike posisjoner. Må ta sin del av skylden for at midtbanen blir for treg og uoppfinnsom. 

Mathias Normann

Starter kampen greit med noen fine pasninger og frekke vendinger. Er den som styrer kampen for Glimt, men må hinke ut i andreomgang etter nok en overtråkk. 

Vegard Leikvoll Moberg

Setter seg tidlig i respekt på sin tidligere hjemmearena ved sterkt duellspill og susende taklinger, men forsvinner utover i kampen også han. Elendig kvalitet på skuddforsøkene sine og virker ikke å være noen indreløpertype. 

Trond Olsen

God de gangene han setter fart, men det skjedde alt for sjeldent. Lykkes med veldig lite av det han prøver på, også når han flyttes over på høyrekant. 

Kristian Fardal Opseth

Ikke alt for mye involvert, men skaffer seg likevel et par gode muligheter og gjør en grei jobb som oppspillspunkt. Sliter litt med touchen og mottakene. 

Joachim Osvold

Får sjansen i Drages skadefravær, men det var nok mange som spurte seg hvorfor Hauge ikke fikk sjansen i stedet. Det blir for mye fiksfakseri og dribler oftere seg selv enn motstanderen. Blir igjen i garderoben etter pause. 

 

Innbyttere: 

Jens Petter Hauge

Inn for Osvold i andreomgang. Nytt friskt innhopp og unggutten sprer litt etterlengtet energi i angrepsspillet. Sluttproduktet sitter likevel ikke helt. 

José Ángel 

Fikk seg ingen god opplevelse da han ble byttet ut i pausen under debuten hans sist, og spanjolen fortsetter litt i samme sporet når han kommer inn for Normann her. Flytter beina for sakte og virker litt uinspirert. Pluss for godt slått corner til Bjørnbak. 

Kachi -

Får de siste ti minuttene for Edvardsen uten å utmerke seg spesielt. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.