– I dag faller han helt igjennom

Simon Thomas 

Det oste tidvis usikkerhet av den kanadiske sisteskansen, som slapp unna med det som kunne blitt en megatabbe rett før pause. Var involvert i flere rare situasjoner gjennom kampen, og Thomas kan definitivt bedre enn dette. 

Emil Jonassen

En av få spillere som stod til godkjent etter en svak førsteomgang. Bidro villig framover i starten av kampen, men virket å konsentrere seg mer om det defensive utover i oppgjøret. 

Marius Lode 

Nære ved å gjøre en brøler i førsteomgang, og det er ikke første gang i vår. Kom seg likevel godt utover i kampen og viser fram en imporende hurtighet. 

Martin Bjørnbak

Står fram som en av Glimts beste spillere denne kampen. Bevarer roen selv nå Kongsvinger presser på som verst, og stanger unna mye. 

Daniel Edvardsen

Kommer seg aldri helt til rette i kampen. Sliter framover, men kommer seg litt bedre bakover. Tapte duellen mot Güven ved reduseringsmålet. 

Thomas Jacobsen

Slet i starten i kampen som resten av Glimts midtbane. Pasningskvaliteten var ikke den beste, men klarte å krige seg inn i kampen etterhvert. 

José Ángel 

Spanjolen har fått mye skryt under oppkjøringen, men i dag falt han helt igjennom, dessverre. Får ikke flyttet beina fort nok og spiller på høy risiko. Misset en stor sjanse og pådrar seg gult kort etter en sen takling. Blir tatt ut til pause i debuten. 

Mathias Normann

Sliter med å dekke rommene i Kongsvinger gode periode i førsteomgang. Blir flyttet en del rundt underveis i
kampen, og er definitivt bedre som anker enn indreløper. Utsøkt målgivende pasning. 

Trond Olsen 

Blir dratt veldig langt ned i banen i førsteomgang. Klarer ikke å hindre innlegget til 0-1, men slår tilbake ved å sette inn 1-1. Flott målgivende pasning til 3-1. 

Kristian Fardal Opseth

Misbrukte en god mulighet i førsteomgang, og bommet på straffe rett etter pause. Slår tilbake med to flotte mål, og dermed blir det en godkjent debut likevel. 

Thomas Drage 

Treffer tverrligger etter et tidlig hjørnespark, og dødballfoten hans var stort sett det Glimt hadde å by på i førsteomgang. Får en føling bak i låret og blir byttet ut til pause. 

Innbyttere: 

Jens Petter Hauge

Kommer inn på høyrekanten etter pause, og bidrar raskt til Glimts opphenting. Slår først inn til utligningsmålet før han så skaffer straffespark. Kan bidra bedre defensivt. 

Ulrik Saltnes

Flott innhopp av anvendelige Saltnes, som bidrar til å stabilisere midtbanen bedre i andreomgang. Spiller på det trygge, men gjør sine saker bra. 

Patrick Berg -

Får fem minutter på tampen og rekker ikke å gjøre seg bemerket. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.