Etter at råbygget til første byggetrinn i Byparken kom opp, får aktuelle kjøpere komme inn i bygget for å se på utsikten. Foto: Byparken

Nå har salget av disse leilighetene skutt fart

– Vi har solgt 13-14 leiligheter siden nyttår, sier megler og daglig leder Pål Martin Arntzen hos DNB Eiendom, som har oppdraget med å selge leilighetene i Byparken i kvartal 98.

Overrasket over solforholdene 

Nå begynner prosjektet å ta form. Etter planen skal de 82 leilighetene i byggetrinn én være innflytningsklare tidlig på høsten neste år.

Byggetrinn to er under prosjektering, og salgsstart er allerede i slutten av mai. I sum er Byparken planlagt til rundt 130 leiligheter, til en samlet verdi på 650 millioner kroner. 

– Fordelen med at råbyggene er på plass, er at vi kan ta potensielle kjøpere med oss inn i den aktuelle leiligheten. Da får de se den faktiske utsikten. Vi er også blitt veldig overrasket over at solforholdene er så gode som de er, sier Arntzen. 

Solgt over 60 leiligheter

Per i dag er det bare 16-17 leiligheter som ikke er solgt, forteller han.

De ledige leilighetene er stort sett 3-roms, og varierer fra 85 til 120 kvadratmeter. Det er også et par 4-romsleiligheter igjen. De varierer i pris fra rundt 4,5 til 6,5 millioner kroner. 

– Det går veldig bra med salget, så det er artige dager på jobb for tiden.  

Arntzen forteller at han har hatt enda travlere perioder på jobb: Da prosjektet ble tegnet om med en større andel mindre leiligheter, gikk de unna i rekordfart. 

– Det var snakk om 16 mindre leiligheter, og de gikk veldig fort. Jeg har aldri hatt så mye å gjøre i ferien før, sier han. 

Ledige næringslokaler

Det er Gunvald Johansen AS som står bak boligprosjektet.

I de nederste etasjene er to næringslokaler til salgs; på henholdsvis 102 og 161 kvadratmeter i Konrad Klausens vei. 

I boligdelen er det blant annet gjort plass for et treningsrom på 60 kvadratmeter, en gjesteleilighet til utleie for beboerne samt en stor sykkelparkering.

I det 1.500 kvadratmeter store felles området er det gjort plass til et 700 kvadratmeter stort grøntområde. 

Bolilgprosjektet Byparken skal blant annet ha et stort grøntareal i fellesområdet.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.