Adrian Olsen og Bertoni har hatt en hektisk men god start på City Nord. Foto Isabell Chloe Borgsø.

Hektisk åpningsmåned unnagjort - nå er de klare for julehandelen

Sammen med Jonas Alvenes og broren Joakim, åpnet han butikken 1. oktober. Siden har det vært travelt.

Butikksjefen har visst at han kom til å jobbe med mote i årevis.

Jeg har vært opptatt av mote så lenge jeg kan huske! Det begynte på ungdomsskolen, hvor jeg likte å ta meg godt ut. Det gjorde jeg gjennom litt finere klær. Som attenåring fikk jeg jobb på Carlings, hvor jeg ble bitt av basillen, sier han og smiler.

Inspirasjonen finner han gjennom å jobbe med det hver dag.

 Jeg er opptatt av å følge trendene, men samtidig ha en egen stil.            

 Adrian beskriver stilen sin som klassisk, men prøver også å gå utenfor komfortsonen. Her er ikke bare svart og grått, altså.

Jeg prøver å utfordre meg selv, med å prøve nye farger og mønster. Det er litt monotont om dressen er svart, skjorten er hvit og slipset er grått, sier Olsen.

Bertoni er opptatt av kvalitet samt forskjellige prisklasser. Foto Isabell Chloe Borgsø.

 Høstens største trender mener Olsen er strikketøy, klassiske boots, hansker, skjerf og annet tilbehør. Jordfargene er spesielt in i høst.

Han var ikke i tvil om hvilken kjede han ville være del av da han og broren skulle starte butikk.

– Bertoni Of Denmark har en inspirerende kvalitet på alle plaggene, fra skisse til det ferdige produktet. De har også en lidenskap for å gi kunden det de vil ha.

– Hvordan vil du beskrive deg selv?

– Lett inspirert, glad og en som står på for å nå mine egne mål. Har som oftest et godt humør.

– Hva er den største utfordringen ved å drive butikk?

– Å ha et bredt nok spekter av varer til kunden, slik at vi har et utvalg som treffer alle målgrupper. Vi ønsker hele tiden å tilfredsstille behovet til kundene.

Adrian Olsen er svært fornøyd med butikken. Om noen år kan han være villig til å åpne butikk nummer to. Foto: Isabell Chloe Borgsø.

– Hva motiverer deg til å gjøre ditt beste?

– Følelsen av å ha hjulpet en kunde, og å forsøke å innfri forventningene som kunden hadde. Det er alltid et ekstra pluss at kunden vil komme tilbake.  

– Hva er det viktigste for å lykkes i ditt yrke?

– Du må levere god service og jobbe for utvikling og forbedringer for butikken og kunden. Det er også avgjørende å tilfredsstille kunden, slik at de er mest mulig fornøyd når de går ut av butikken.

– Hva gjør du om fem år?

– Jeg vil jobbe i samme bransjen, har et ønske om at butikken skal utvikle seg videre, og vil gjerne åpne butikk nummer to.

– Hva er du mest stolt over å ha vært med på i jobben din?

– Å få se oss gå fra fra tomt lokale til ferdig åpnet butikk. Samt å se butikkens konsept, som er sentrert rundt dress og herreklær. Vi står for kvalitet. Vi har voksende kundekrets, slår Olsen fast.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.