Populære og folkelige Hellbillies gleder seg til å møte bodøværingene under Folk&Fisk-festivalen helga 17.-19. mars.

Hellbillies gleder seg til Folk&Fisk:
– Vi elsker fisk!

 Fredag 17. mars står Hellbillies på scenen under Folk&Fisk. Det gleder de seg stor til, skal vi tro bandet selv.

– Det er alltid stor stas å spille i Bodø, med masse folk og stor stemning, sier vokalist Aslag Haugen til Bodø Nu.

Blir blanding av nytt og gammelt

Bandet har spilt i Bodø ved flere anledninger, men dette er første gang de spiller på et arrangement som Folk&Fisk.

– Vi gleder oss til å komme, og bruker å bli veldig godt mottatt. Vi har noen hits i kofferten som er godt kjent over det ganske land, som vi kommer til å fremføre i tillegg til låter fra den nye plata vår. Så det blir en fin blanding av gammelt og nytt. Hittil på turneen vår har vi vært innom sanger fra omtrent samtlige av utgivelsene våre, sier Hagen.

Om bandets forhold til fisk sier han følgende:

– Vi er veldig glad i fisk. Det er særdeles godt, og jeg håper det blir mulighet for noen gode fiskemiddager når vi kommer.

Hellbillies i aksjon på scenen. Arkivfoto

Tøffe og travle måneder

Bandet har lagt bak seg noen tøffe måneder jobbmessig. I oktober kom deres   album, "Søvnlaus" ut, og november ble det klart at de saksøkte en konsertarrangør i Levanger for 850.000 kroner etter uenighet om et konserthonorar. Dette har de nå lagt bak seg.

– Det har heldigvis løst seg på et bra vis. Vi fikk et forlik, og begge parter er fornøyde. Det var en kjedelig sak, men nå ser vi fremover.

– Fortsatt ledige billetter

Noe av det nye ved årets Folk&Fisk-festival er at hovedkonserten skal spilles i storstua på Scandic havet. Hele 600 billetter er lagt ut. I følge festivalsjef Frode Mikaelsen er det ennå ledige billetter å få tak i.

– Billettsalget har gått veldig bra, og nå har vi solgt over halvparten. Men det er fortsatt ledige billetter å få tak i til Hellbillies-konserten, bekrefter han til Bodø Nu.

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.