Thomas Bringslimark oppfordrer trafikantene om å være oppmerksomme, og hjelpe hverandre dersom noen står fast i trafikken. Selv hadde han en svært negativ opplevelse i dag. Arkivfoto

– Hva er det som feiler folk?!?

 – Se til å skjerpe dere, folkens! Det er beskjeden fra Thomas Bringslimark etter at han i dag nesten måtte bøte med livet da han stoppet for å hjelpe en medbilist.

LES MER: – Dette er en dødsfelle.

Holdt på å bli nedkjørt

Bringslimark forteller:

– Det var en dame som hadde fått ødelagt girkassen midt i krysset ved Hu-mørsenteret. Ikke en eneste person stoppet for å hjelpe henne med å få dyttet bilen av veien slik at den ikke skulle være til hinder for trafikken.

Når han selv ankom, gikk han ut for å hjelpe. Da opplevde han å bli totalt oversett av de som kjørte forbi.

– Jeg holdt på å bli nedkjørt og ofret nesten livet for å hjelpe henne, enda jeg hadde refleksvest!

– Vær flinkere til å hjelpe til

Oppfordringen hans etter den dramatiske opplevelsen i dag er klar:

– Det er fryktelig kjedelig når sånne ting skjer. Folk orker ikke å stoppe og hjelpe til, så de som trenger hjelp blir stående i en evighet.

Han ber nå folk innstendig om å stoppe og hjelpe når de ser noen som trenger assistanse langs veien.

– Dersom man hadde vært flinkere til å hjelpe til, hadde sånne problemer ikke trengt å være til hinder for trafikken. Det hadde vært det enkleste for alle, avslutter Bringslimark.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.