Kvelertak er klar for en hardtslående kveld på Rognan. Video: Promo

Blåfrost gjorde det igjen - denne gangen gikk det to minutter

Samtlige 200 inngangsbevis ble revet bort på to minutter.

– Selv om dette unektelig er en veldig eksklusiv konsert, så var jeg faktisk veldig spent på mottakelsen. Nok en gang var min medfødte skepsis totalt ubegrunnet. Steike for et fantastisk publikum. Nå gleder vi oss stort til å levere tidenes Blåfrost i februar, og noen uker senere en helt unik opplevelse med KvelertakDe beinharde stavangergutta i Kvelertak kommer nordover i mars, festivalsjef i Blåfrost, Øivind Holthe.

Og, nær sagt som vanlig når noe skjer i Blåfrost-regi, er det duket for en unik kveld med metalbandet.

Ikke plass - men...

200 billetter til konserten i Tredje, på Slipen scene, røk altså på no time da de ble lagt ut klokken 20.00 i kveld.

Til et band som vanligvis spille for tusenvis av tilskuere, for eksempel i Paris eller København.

– Dette var et klassisk eksempel på at alt er bra, før alt går galt og det så blir bra igjen, sier Holthe.

– Kvelertak tok først kontakt med oss og ville stoppe her på turneen deres. Så oppdaget jeg til min store fortvilelse at storsalen var opptatt. Da spurte jeg om de ville være med på noe sprøtt.

Det ville de. Dermed kan Holthe & co slippe billettene til konserten, som går 25. mars neste år, i visshet om at det sannsynligvis blir kniving om dem.

Himmelsk artig

– I utgangspunktet er det ikke plass til et rockeband på seks stykker der. Men alt går hvis man vil. Og en konsert med Kvelertak er himmelsk artig. Man havner i en pøl av glade folk, sier Holthe.

Han kan også lokke med at Blåfrost Live, som arrangør, skal finne på flere morsomme elementer som vil krydre kvelden for de fremmøtte.

– Vi skal gjøre det til ei greie der 200 var der og 800 påstår at de var der, sier han.

 Og det kan det fort bli, når gjengen som vant to Spellemannspriser for sitt selvtitulerte album fyrer opp forsterkerne på Rognan i mars.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.