Foto: NMFU

Ingvild (37) er musikkfestukas nye produsent

Det melder Nordland Musikkfestuke selv i en pressemelding.

Ingvild Pettersen Høgberg er 37 år, og kommer fra stillingen som produsent i Trondheim kammermusikkfestival. Hun er utdannet fiolinist fra NTNU, og har også vært fast ansatt konsertprodusent ved universitetes utøvende musikkutdanning. 

– Vi i Musikkfestuka er veldig fornøyde med å få en så erfaren festivalprodusent som Ingvild med på laget. Det kommer til å styrke  festivalens arbeid i årene som kommer. Ingvild vil være med under festivalen i år, og starter for fullt fra 1. september, forteller direktør André Wallann Larsen.

Ingvild er for tiden bosatt med familie i Trondheim, men er opprinnelig fra Salten. Hun ser frem til å gjøre Bodø til sin og familiens nye hjemby.

– Nordland Musikkfestuke er en fantastisk festival og en hjørnesten i kulturlivet i Bodø og Nordland. Den har både et kunstnerisk meget høyt nivå og en svært profesjonell organisasjon som jeg ser frem til å få være en del av. Jeg gleder meg til å få være med på å utvikle festivalen videre fremover. Etter mange fine år i Trondheim ser jeg også veldig frem til å etablere meg med familien i Bodø!

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.