Fra 11. til 13. mai skal handelsstanden i Bodø i gang med et samarbeidsprosjekt som inkluderer alle. Foto: Arkiv

Disse dagene skal de samarbeide – ikke konkurrere

For første gang inviteres handelsaktører byen om å samles rundt en felles målsetting om å etablere «handelsdager i Bodø», skriver aktørene i en pressemelding.

Årlig begivenhet

Det er etablert et samarbeidsprosjekt på tvers av bransjer og beliggenhet, der målet er å skape mer handel i hele byen. I et lengre perspektiv ser vi dette som starten på en årlig begivenhet og et viktig steg mot målsettingen om å plassere Bodø på kartet som den mest attraktive handelsbyen i Nord-Norge, heter det i pressemeldingen.

Handelsdagene vil foregå i perioden fra 11. til 13. mai.

– Handel skal stå i sentrum av prosjektet, og det legges opp til særlig gode tilbud alle disse dagene. Videre blir det kjørt felles nattåpent den 11. mai på Stormyra og i sentrum.

Bredt samarbeid

I tillegg til handel, presenteres en rekke spennende tilbud innenfor kultur, restaurant, opplevelser, reiseliv og overnatting. Aktører fra disse bransjene er derfor invitert inn i prosjektet.

Det legges opp til omfattende markedsføring av Handelsdagene, der målgruppen er kunder i Salten, Helgeland, Lofoten og Ofoten.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.