Med sine millioner av lyttere er Martin Jensen en av de virkelig store artistene som besøker Bodø, og Opptur i 2017. Foto: Presse

Han har flere titalls millioner lyttere - nå skal han til Bodø

– Med seks av fjorten slipp ute av sekken begynner festivalen å ta form, sier Ørjan Strand, én av to bak Opptur-festivalen.

Festivalen gjorde stor suksess i 2016, og i 2017 blir artistlisten enda rikere, og festivallokaelt etter alt å dømme enda fullere.

Til tross for at dette artistslippet inneholder et særlig stort navn er det fortsatt mye å se fram til, forteller Strand.

– På neste slipp kommer vil til å slippe en av headlinerne, så her er det bare å glede seg.

LES OGSÅ: Her er de første Opptur-artistene

Norsk breakthrough

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Hennes enestående evne til å få frem catchy hooks har gjort at 22-åringen har rukket å oppnå over 70 millioner streams på låtene sine.

Tidligere i år fulgte hun opp hitsinglene «All Hours» og «I Kinda Like It» med låta «Arigato» som gikk i rotasjon hos både P3 og mP3 så snart den ble utgitt før den klatret til topps på hitlistene. Før det overbeviste hun som rapper i P3s mye omtalte remiks av Karpe Diem-låten ”Attitudeproblem” sammen med blant annet Silvana Imam og Bendik. Med suverene opptredener på TV-skjermen har hun sjarmert hele Norden på program som Senkveld, danske X Factor og sammen med Tinie Tempah på Idol.

Tidligere i år ble hun også invitert med på turnéen til hitmaskinen Jess Glynne, en turné som tok henne på en rundtur i halve Europa til stormende jubel og fulle hus over hele linja. I tillegg var hun en av headlinerne under årets VG-lista Topp 20-turné hvor hun blant annet gjorde en storslått opptreden på Rådhusplassen for nærmere 60 000 tilskuere. Hun varmet også opp for verdensstjernen Justin Bieber da han gjestet Norge i september.

Nå har hun lagt ut på en omfattende høstturné sammen med bandet sitt og spiller for flere utsolgte hus rundt om i Norge. Med sin kraftfulle og særegne stemme, kombinert med enorme mengder sjarm og energi på scenen er det bare et spørsmål om tid før Julie Bergan tar steget nærmere den internasjonale stjernehimmelen. Hun blir ett av mange kjente ansikt på Opptur 2017.

Titalls millioner av lyttere

Den nye store DJ-stjernen, Martin Jensen, står bak kjempehitene "Miracles" og "All I Wanna Do". I sommer besøker han Bodø og Opptur.

Martin Jensen kom ut av intet da han i 2015 slapp hiten "Sí" inspirert av Cristiano Ronaldos gledesbrøl Ballon D’or awards. Videoen hvor han viser hvordan refrenget ble til har tatt av viralt. Jensen har åpenbart blitt en av Danmarks største virale musikksuksesser med over 2,1 millioner likes på sin Facebook side og til sammen mer enn 450 millioner visninger på YouTube-videoene sine så langt.

Martins debut og gjennombruddslåt "Sí" gikk til første plass på Global Viral Top 50 on Spotify, og har i dag streamet mer enn 21 millioner ganger.

Også Martins siste singel "All I Wanna Do" ble sluppet i april 2016 har på kort tid fått over 60 millioner streams, og ble i ettertid fulgt opp av «Solo Dance» som i skrivende stund ligger høyt på VG-lista og Spotify i Skandinavia. 

Opptur-favoritt

Etter å ha levert et forrykende sett i fjor er Opptur-favoritt SJUR tilbake i 2017. Gladgutten fra Bergen har vært veldig opptatt og nyter for tiden suksess i på listene i Skandinavia med sistelåta “Let Me Love You” feat Chris Cone.
– SJUR er et av navnene fra Norge vi virkelig har tro på fremover. Så det er en glede å ha han hos oss igjen i år, sier Vegard Sandnes.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.