Maria Bodøgaard lærte det meste om tv-produksjon som programleder i musikkanalen The Voice. Siden har hun stort sett jobbet i bransjen, men nå mer i kulissene. Foto: Privat

– Jeg ble for feit til å være på tv

Sist hun hadde programlederjobb, for The Voice - jakten på Norges beste stemme, fikk hun aldri noen sesong to.

I stedet ble Maria Bodøgaard (34) gravid.

– Jeg ble for feit til å være på tv. Hæ-hæ.

Reality, musikk og dans

Hun pleier fremdeles omgang med kjendisene, men på den mer instruerende måten. Som regissør for blant annet Paradise Hotel, 4 stjerners middag, Melodi Grand Prix og Skal vi danse.

Reality, musikk og dans.

– Der har du den røde tråden i karrieren min.

Men det er NRK-produksjonen Trekant hun kanskje er mest stolt over.  Der var hun med helt fra idéen ble utviklet, fram til den vant Gullruten.

– Den serien var veldig meg.

Nå opplever hun selv at andre blir starstruck i møte med den blide bodøværingen.

– Jeg var hjemme hos Markus Bailey for å gjøre et portrett. Da jeg kom inn døra, ble han veldig rar. Herregud. det var ingen som sa at det var Maria fra The Voice som skulle komme.

Hæ-hæ.

Sterke historier

Hun er fremdeles frilanser, men jobbene står i kø. Nå er hun i gang med en jobb hos Monster. Krafttak hos Kloppen er i samarbeid med kreftforeningen, og en annerledes aksjon.

– Man møter så mange sterke historier. Jeg tenker stadig; jeg skal aldri mer klage over at jeg er tjukk. Jeg jobber med kjendiser og reality, i en bransje som fort blir ganske overfladisk. Da er det godt å bli dratt ned på jorda igjen.

MARIA BODØGAARD

 

2005: Har nettopp gått inn døra til tv-bransjen. Hun lever ut drømmen om å være på tv.

2017: Bor i Lilletøyen Hageby sammen med samboeren og jentene Elli (2) og Ava (3).

Hun har kysset Snoop Dog og har intim kunnskap om puppene til Sandra Lyng Haugen. Slik er det å være VJ.
Maria Bodøgaard var på fronten av Bodø Nu i juni 2005. Da hadde hun hatt jobben i kanalen The Voice siden februar det året. Det varte fram til kanalen ble lagt ned i 2009.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.