Johan Arnesen inviterer til Coverbandfestivalen for andre gang. Foto: Arkiv

Johan lover full fest på kaikanten

– Vi har solgt noen hundre billetter allerede, og er nokså sikker på at vi blir utsolgt. Du må huske på at byen vår har bikket 50.000 innbyggere, og vi har bare plass til 800 av dem, sier Johan Arnesen og ler.

Solid fest

Sammen med Roger Løngaard og Erik Tostrup, i selskapet Folkeliv AS, har han for lengst startet forberedelsene til årets utgave av coverbandfestivalen.

– Vi har booket åtte band og jobber med å få på plass et navn eller to til, som blir sluppet over sommeren, sier Arnesen.

Og lover at det blir en solid fest i teltet på kaia, utenfor Stormen, også i år.

God mat

Noe av nøkkelen ligger i mattilbudet.

– Der håper vi jo at ryktet har spredd seg fra i fjor. Vi satser på god mat, og i år skal vi blant annet ha en lutefiskrett. Ikke en tradisjonell julebordsvariant, men en litt annen, sier arrangøren.

– Nytt av året er også after work-arrangementet vårt på fredag. Der kan grupper, som for eksempel firmaer, kjøpe en pakke med mat og drikkebonger og starte festen fra klokken fire i teltet.

Disse bandene er klare for festivalen:

Rock & Roll Retribution
Metal Militia
Teknisk Etat
Phil Dizzy
Kristerz
Paal Arnesen Band
Topcoat
August

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.