Denne karen spiller hovedrolle i filmen. Foto: Deadline Media

Kjenner du noen med en skuespillerdrøm?

 Onsdag 3.august vil det være en gylden mulighet for Bodøværinger å være med på filmen.

- Vi skal spille inn ei scene i Saltstarumen kirke og vi trenger å fylle kirka med folk, forteller produsent Therese Korsvik Eliassen.

Scenen, som er ei begravelsesscene, skal spilles inn mellom kl. 12:45 og kl. 15:15. Vi har behov for mennesker i alle aldre som kan spille "gjest i begravelse".

- Vi har også behov for en eldre, røslig mann som kan spille prest. Han vil få en kort tale som skal fremføres, sier Eliassen.

Møte med døden

Filmen handler om 6 år gamle Elliot mister bestefaren sin. Samtidig blir også bestefars hund, Petter syk. Tragedien topper seg når Elliot finner ut at Petter og Bestefar aldri kommer til å se hverandre igjen. Gud tar i følge bestemor ikke imot hunder til himmelen. Det kan ikke Eliot akseptere og legger en plan for å gjenforene Petter med bestefar.

- Det blir en visuelt spennende film og vi håper at så mange som mulig har lyst å bidra. Det er jo tross alt en morsom og annerledes måte å tilbringe en sommerdag på.

Har du lyst til å være med? Send en mail til Marie på [email protected] med ditt navn og alder, samt hvilken rolle du ønsker.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.