Den påtroppende vil få stort ansvar for byens utvikling. Foto: Arkiv

Lyser ut toppstilling med ansvar for 181 ansatte

Kommunaldirektøren for eiendom i Bodø kommune vil være helt sentral i byutviklinga, ifølge kommunen selv.

De er nå på jakt etter en sterk lederskikkelse som kan bidra til at Bodø når målet om 70.000 innbyggere, og kommer i mål med de store utbyggingsplanene i tiden framover.

LES MER: Investerte 10 millioner i kommunalt foretak: vil legge det ned etter ett års drift

Kommunen skal over en 4 års-periode bygge for 3,2 milliarder kroner - et arbeid den nye kommunaldirektøren vil få hovedansvar for. Ikke minst: vedkommende vil også være overhode for en avdeling som forvalter rundt 256 000 kvadratmeter bygningsmasse, med en markedsverdi på fem milliarder kroner. Summen omhandler alt ifra barnehager, skoler, sykehjem/helseinstitusjoner til idrettsanlegg, administrasjonsbygg og en rekke andre bygg. 

– Stillingen har en særlig sentral plass i Bodø kommunes utvikling, og du vil få betydelig påvirkning på utvikling av hovedstadskommunen i Nord, skriver kommunen, og fortsetter:

– Du har vært ute "vinternetter" før, og er robust til å stå i situasjoner og dilemmaer.

Stillingen lyses ut som et følge av at Bodø kommunale eiendommer KF ble vedtatt nedlagt, og at daglig leder i KF-et, Monica Ahyee har varslet at hun ikke vil være aktuell for den nye stillingen.

LES OGSÅ: Monica ble headhuntet fra Australia - så la kommunen ned foretaket hennes

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.