De ansatte ved Thon Hotel Nordlys gleder seg til ny runde med gatemat, dj og øl på hotellet. Bak fra venstre Emil Andersson, Stine Kvarsnes og Solveig Hundstad-Haugland. Foran fra venstre Daniel-Andreas Lind, Anne Grete Pedersen og Grete Kristensen. Foto: Kine Willumsen

Hotellet satser på gatemat, øl og DJ

12. mai inviterer hotellet til Foodtruck Friday, med gatemat på menyen, DJ og Bådin-besøk. 

– Det var så artig under kulturnatta, med masse folk innom. Siden er det mange som har spurt om vi ikke skulle gjøre det samme igjen, sier kjøkkensjef Daniel Andreas Lind. 

Bygger videre på konseptet

Han har tatt responsen på alvor. Nå er tanken å ikke bare gjøre dette til en engangs-happening, men noe som kan leve videre. 

– Vi har tenkt å bygge litt på dette. Nå er vi spent på responsen. Hvis det blir bra, har vi snakket om å gjøre dette en gang i måneden framover. Det er mange i byen som har afterwork, lønningspils og slike ting, men vi ville gjøre litt ekstra ut av det, sier kjøkkensjefen. 

Som samtidig forteller at det ikke er snakk om en helt ekte foodtruck: 

– Vi har fått laget et banner som gjør at det ser ut som en foodtruck, med luke inn til kjøkkenet, sier han. 

Poké bowl og Jianbing

Gatematen som serveres er i alle fall ekte. 

– Vi skal servere Poké Bowl, som er en rett fra Hawaii og består av råmarinert fisk, ris og grønnsaker, Jianbing som er kinesiske pannekaker og asiatiske steam buns. Vi har valgt å ha få retter på menyen, men mat som alle liker, sier kjøkkensjefen. 

I tillegg blir det besøk fra Bådin, som setter øl til maten. Knut Folkestad skal stå for musikken. 

– Det blir en trivelig kveld, oppsummerer Lind.

Festivalvorspiel

Han forteller at hotellet har planer om å skape enda mer aktivitet i Moloveien i tiden framover. 

 – Vi er artisthotell under Parkenfestivalen, og har blant annet snakket om å arrangere vorspiel i festivalhelga. Da er det alltid mye liv her. Vi har lyst til å være med og skape trøkk i byen, slår Lind fast.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.