I morgen åpner Anette Widje dørene til sin nye klinikk i Storgata. – Jeg liker atmosfæren her veldig godt, sier hun. Foto: Mariell Tverrå Løkås

Nå åpner Anette (42) klinikk i helt nye lokaler

1. september i fjor tok Anette Widje (42) over Bailine-klinikken i Bankgata.

I morgen åpner hun dørene i helt nye lokaler i Tandberg-gården midt i sentrum. 

– Jeg prøvde selv Bailine for ti år siden, og hadde veldig god effekt av det. Jeg husker at jeg tenkte at de som jobbet der var så heldige som hadde en sånn jobb, sier Widje og smiler. 

Dette er Bailine:

Bailine legger vekt på en kombinasjon av riktig kosthold, personlig utvikling, fysisk aktivitet og avansert elektrotrening.

Resultatet du oppnår er strammere og spenstigere hud, fart i blodomløpet, positiv påvirkning av cellulittproblemer, virker vanndrivende, smertedempende og ikke minst oppbygging av muskulatur. Det finnes god vitenskapelig dokumentasjon på at denne typen elektrotrening virker.

For nærmere info se: www.bailine.no

Sentralt plassert 

Hun tok sats, og kjøpte klinikken i Bodø. 

Les mer: Nå skal hun stramme opp bodøværingene

Siden starten har pila kun pekt oppover. Nå tror hun at klinikken kommer til å få ytterligere et løft. 

– Nå er jeg plassert mer sentralt, i tillegg til at det er et fellesskap med andre behandlere her som jeg kan dra nytte av. I den tidligere klinikken var jeg helt for meg selv. Lokalene her er også mindre, noe som betyr at det er litt enklere å jobbe her. Jeg har også fått et behandlingsrom ekstra i forhold til det jeg hadde før, sier hun. 

Nå nyter hun utsikten fra andre etasje i Tandberg-gården i Storgata. Har hun et ledig øyeblikk kan hun kikke ned på torget, eller ut på hav og fjell. 

– Jeg har hatt gode hjelpere med på dugnad. Vi har malt og snekret, og blant annet satt opp vegger mellom behandlingsrommene, sier hun. 

Mye jobb 

Widje legger ikke skjul på at det har vært tøffe tak siden starten. 

– Det krever mye å drive sin egen bedrift, men jeg har hatt en positiv utvikling. Det er mye jobb, men samtidig veldig artig, sier hun. 

– Du angrer ikke på at du valgte å satse? 

– Det har vel skjedd noen få ganger, men samtidig har jeg aldri før hatt en jobb jeg har vært så fornøyd med. Jeg har vært på mange kurs og lært mye mer enn jeg kunne da jeg starta, sier hun.

Nye arbeidsplasser

Enn så lenge har hun ikke tatt ut lønn fra bedriften. Men på sikt er målet å kunne etablere ytterligere en arbeidsplass. 

– Det tar litt tid når man starter noe nytt, selv om Bailine lenge har vært etablert i Bodø. Det handler om at folk må vite om at jeg er her, sier hun og smiler. 

Enn så lenge er det stort sett jungeltelegrafen som har fått nye kunder inn i klinikken, i tillegg til litt markedsføring gjennom sosiale medier. 

– Men det tar seg stadig opp, så det nytter, sier hun.

Og gleder seg til å åpne dørene til sin nye klinikk.

– Det er veldig fin atmosfære her, så jeg trives veldig godt allerede.  

I den nye klinikken har hun fire lyse og helt nye behandlingsrom, med utsikt mot Glasshuset. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.