Nå legges dette bygget like ved Rensåsparken ut for salg. Foto: Nord-Megler

Bygget har huset Bodø Energi og Bedre Reklame - nå selges det

Den innholdsrike eiendommen ligger i Østbyen, og nærmeste nabo er Rensåsen Boligpark. 

– Det er gjort en formidabel jobb med bygget. I første etasje er det blant annet lager, og i andre etasje er det en stor nyoppusset kantine og et par hybler, i tillegg til kontorlokaler, sier daglig leder Artur Holand hos Nord-Megler, som har oppdraget med å selge eiendommen. 

Innholdsrikt hus

Bygget er på 670 kvadratmeter, og omtales som et kombinertbygg.

Verditaksten på bygget er 8,4 millioner kroner.

Betongbyggningen ble oppført rundt 1954, og ble bygget av Bodø Energi. Andreetasjen i bygget er renovert/modernisert innvendig og med nye vinduer. Utvendig er det en del betongavskalling, riss, oppsprekking i yttervegger og synlig korrodert armering, spesielt mye krakelering rundt vinduene i bakgården, kommer det fram i annonsen.

Inne er det i tillegg gjort en stor jobb med det elektriske anlegget, og huset har blant annet åtte varmepumper.

– Det store kostnadene på huset er tatt. Det er ikke lenge siden huset skiftet eiere, men siden er det gjort en stor jobb og det ser veldig tøft ut inne, sier Holand. 

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

I andre etasje i bygget er det blant annet en stor kantine. Foto: Nord-Megler

 Det er bare et knapt år siden bygget skiftet eier sist: Både Bedre reklame og Bedre eiendom, som hadde tilhold i og eide huset, ble lagt ned sommeren 2015 og ble i mai i fjor slått konkurs. Bodø-mannen Frank L. Jensen sto bak de to firmaene. 

Det er Tom Staurbakk AS som eier bygget i dag, og firmaet holder også til i bygget.  

Legges ut i neste uke

I tillegg til bygningen er det rundt 13 parkeringsplasser på eiendommen. 

– Det er en svært spennende eiendom, kanskje spesielt med tanke på håndverksbedrifter. Det er mulighet til å kjøre rett inn for å laste på utstyr, og med to hybler er det også gunstig med tanke på innleid arbeidskraft, sier Holand. 

Han regner med at eiendommen legges endelig ut for salg mot slutten av neste uke. 

– Men etter at jeg la ut annonsen har flere interessenter meldt seg, og mange har vært inne for å se på annonsen, sier han. 

Se flere bilder av eiendommen her: 

(Alle foto: Nord-Megler)

 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.