Torsdag spiller han sin første konsert på hjemmebane som Nohr. Foto: Audun Selnes

Nå spiller han sin første konsert på hjemmebane

Petter Waldemar Nohr Unstad er best kjent som låtskriver, bassist og vokalist i bodøbandet Kråkesølv – i tillegg til at han har spilt sammen med blant annet Karpe Diem, Bigbang, Lamark, Greni, Ola og Lars Bremnes. 

I fjor på denne tida lanserte han soloprosjektet NOHR med livevideoen «Kjetterbålet», som byr på et langt mer nedstrippet uttrykk enn det vi er vant til å høre fra Kråkesølv-bassisten, heter det i en pressemelding fra Audun og Thomas, som blant annet står bak konseptet Halv ti på torsdag på Dama di.

I april slapp han albumet «Offer/Bøddel». Førstkommende torsdag spiller NOHR som en del av konseptet «Halv ti på torsdag» på Dama di, og gjør dermed sin aller første konsert som soloartist i Bodø.

NOHR spilte i sommer under blant annet Slottsfjell og Trænafestivalen, hvorpå Rana Blad ikke sparte på kruttet og kalte det hele for magisk visepoesi. «NOHR er rett og slett en visekunstner i toppklassen. Det er bare å ta av seg hatten.» skrev avisa.

Se videoen til låta Kjetterbålet her: 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.