Mathias Normann har vært en sentral spiller i Glimt-stallen. Foto: Arkiv

Normann ønsker seg bort fra Glimt

Det har lenge vært spekulert i hvilken vei fotballtalentet Mathias Normann ville gå etter Bodø/Glimts nedrykk i 2016.

Ikke uventet er det nå kommet fram at han ikke ønsker seg spill i nest øverste divisjon, det bekrefter også Normann til Nettavisen.

Lukker ikke overgangs-døren

I intervjuet går det fram at Normann har luftet planene om mulig overgang ovenfor klubben:

Den muligheten holder klubben ifølge ham åpen.

– Helt ærlig, så ønsker jeg å spille i Eliteserien. Jeg synes ikke det er nødvendig for meg å spille OBOS-liga. Nå sitter jeg ikke med all erfaringen i verden, så jeg må vente og se, sa Normann til Nettavisen, og fortsetter videre:

– Glimt var åpne for en overgang de også, og jeg er åpen for å flytte på meg. Jeg har ikke kommet så langt på å tenke på hvor.

Normann har levert svært godt for de helgule, og det har lenge vært en kjensgjerning at flere klubber har holdt et øye med talentet.

LES OGSÅ: Rosenborg vil ha Normann

Lovende spiller

I et intervju med Bodø Nu høsten 2016 forteller Normann at han er i sin livs form, noe som gjør en overgang enda mer sannsynlig.

Han har imidlertid ingen konkrete planer enda, og har heller ikke mottatt konkrete tilbud, skriver Nettavisen.

– Faren min har vært i møte med Glimt-ledelsen der vi fortalte litt hva vi tenker, og de fortalte litt hva de tenker. Vi har sagt ifra om at vi mener jeg burde fortsette i Eliteserien, men vi har ikke sagt at det må skje, sa Normann.

LES MER: 20-åringen er én av månedens beste

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.