Thomas Drage bytter ut TIL-drakten med Glimt-drakten denne sesongen. Foto: Wikipedia.

Tidligere Tromsø-profil blir Glimts nye nummer sju

Thomas Drage (25) signerte i dag en toårsavtale med Bodø/Glimt, og det ble samtidig klart at han overtar det legendariske draktnummeret 7, som Runar Berg blant annet har hatt før han - også Berg spilte for både Tromsø og Glimt, for øvrig.

Den medisinske testen ble gjennomført onsdag, og overgangen ble torsdag godkjent da Drages tidligere klubb, Falkenberg, bekreftet at deres avtale med midtbanespilleren hadde blitt terminert. Dermed kommer Drage gratis til sin nye klubb. 

Asmund Bjørkan er naturligvis svært fornøyd med sin nye midtbanespiller. 

- Thomas er en lokal gutt, som passer perfekt inn i vår profil. Han har prestert på et meget høyt nivå tidligere og vi skal hjelpe han til å ta enda flere steg og komme tilbake på samme nivå, sier Bjørkan til glimt.no.

Spilleren selv er også godt fornøyd med overgangen. 

- Jeg er veldig glad for å ha alt på plass. Det er en lettelse å få ting klart, nå som det er så kort tid til sesongstart. Jeg er svært fornøyd med å være i Bodø, sier Drage til glimt.no.

Han er også klar på at han er klar for utfordringene som venter i Bodø/Glimt. 

- Jeg ser for meg en tøff sesong i år. Vi er storfavoritter og vi er det beste laget. Alle er ute etter å ta oss. Den utfordringen skal vi klare. Vi har et godt lag som skal klare å håndtere dette. Personlig vil jeg være med å prege laget. Preger man Bodø/Glimt i 2017 preger man OBOS-ligaen, avslutter helgelendingen. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.