Flyviking lanserer stadig nye ruter. Foto: Flyviking

Nytt selskap starter lavprisrute mellom Tromsø og Bodø

Lufthavnsjef i Bodø Inger-Hilde Tobiassen, og lufthavnsjef i Tromsø Ivar Helsing-Schrøen vil være passasjerer ombord på første flygning fra Tromsø til Bodø.

– Det er sunt med konkurranse og det vil gi lave billettpriser for våre passasjerer. Denne nye flyruta vil bl.a. knytte sammen de to største byene i nord uttaler lufthavnsjef Inger-Hilde Tobiassen.

Det melder Avinor Bodø lufthavn i en pressemelding.

Senere vil de også tilby ruter til flere destinasjoner FlyVikings mål er å gradvis kunne legge til flere ruter, - i hele Norge.

Med Ola Giæver Jr. i spissen, lander FlyViking for første gang på Bodø lufthavn mandag 27. mars kl 08:35. De tar av igjen mot Tromsø etter en kort bakkestopp. Deretter vil flyet fortsette til Hammerfest.

– FlyViking ønsker å bidra til økt konkurranse, til flere reisealternativer og derigjennom bidra til utvikling av de lokalsamfunn som er berørt. Hvis selskapet i tillegg klarer å oppnå god tilfredshet hos sine reisende kunder, vil dette også kunne bli en lønnsom forretning for de aksjonærene som har vist oss tillit.

Det vil bli en markering i gate 19 ved Bodø Lufthavn mandag 27. mars kl 08:00 i tilknytning til ruteoppstart fra Bodø.

– Det vil bli ekte vikingestemning med besøk av opplevelsesleverandøren i Tuvsjyen, Saltstraumen som vil være utkledd som vikinger for å lage litt liv og leven og servere kake, sier Tobiassen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.