I dag er det tre uker siden Styrhuset Sportsbar åpnet dørene. Stedet har vært godt besøkt siden åpningen, sier Stig Otto Nilssen. Foto: Preben Hunstad

Byens nye utested solgte for over en million i åpningsuka

I dag er det tre uker siden byens nye utested, Styrhuset Sportsbar, endelig kunne åpne dørene.

Se video: Bli med på innsiden av Styrhuset

– Vi har brukt litt over to år på å få stedet klart til åpning, det tok litt lengre tid enn planlagt. Men det er blitt en bra greie, og godt tatt imot både av folk i byen og tilreisende. Til åpningshelga kom det til og med en gjeng fra Mo i Rana; de hadde fulgt med og gledet seg til vi skulle åpne, sier direktør i Stadssalg-konsernet, Stig Otto Nilsen. 

Over en million kroner

I etasjen over Kaptein Larsen er det plass til rundt 200 gjester. Åpningshelga ble markert med sport på skjermene og bandet Under the Kilt på scenen. 

– Vi omsatte for over en million i åpningsuka. Vi er godt fornøyd med det, sier Nilsen. 

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Stig Otto Nilsen har rundt 60 ansatte i utelivsbransjen etter at Styrhuset åpnet dørene. Arkivfoto

Med Styrhuset som det nye tilskuddet i uteplassporteføljen, som fra før huser Picadilly og Kaptein Larsen både i Bodø og på Fauske, har han nå i alt rundt 60 ansatte på de ulike utestedene.

Men en ting er helt nytt etter Styrhuset-åpningen:

– Vi har jo aldri vært i matbransjen før. Det er spennende. Tilbakemeldingene vi har fått tyder på at vi har store porsjoner til en billig penge. Mange var overrasket over det, sier Nilsen og ler.

– Så nå gjør dere porsjonene mindre?

– Nei, det er helt greit at folk spiser seg mette. Bra for storspiserne.

Les mer: De skal bringe litt fine dining inn på Styrhuset-menyen

Ny hjemmebane 

Like før Styrhuset åpnet dørene gikk Smiths Sportsbar konkurs.

Nå har fotballfolket funnet seg en ny hjemmebane. 

– Vi har mange gjester fra de ulike supporterklubbene, og de mener vi har en god atmosfære her. Lokalet er stort, og vi har mulighet til å dele inn i ulike soner, så man kan se på forskjellige kamper. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på det, sier Nilsen. 

Som også har endret litt på konseptet på Kaptein Larsen i underetasjen: 

– Noen er jo mer glad i å prate enn å se på sport, så vi serverer mat også på Kaptein Larsen. Det har vi ikke gjort tidligere, og er blitt veldig godt mottatt. 

Midtukegjester

Det er ikke bare byens befolkning som har tatt godt imot det nye utestedet. Med drahjelp og framsnakking fra hotellene i byen, velger mange tilreisende å stikke innom både Kaptein Larsen og Styrhuset.

– Vi har mange gjester midt i ukene. Både blant de som er her på konferanse, og de som skal på ulike forestillinger i Stormen. De kommer gjerne hit både før og etter, sier Nilsen.

– Nå som Styrhuset er ferdig, hva blir det neste prosjektet?

– Vi jobber med ulike prosjekter hele tiden, så det er bare å følge med, sier Nilsen.  

Les mer: Klare for kamp om utelivsgjestene

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.