Arkivfoto fra kamp mot Sarpsborg i fjor. Foto: Per-Inge Johnsen

Nesten halvparten av stallen kan forsvinne - gratis

Det mener samfunnsdebattant, kommentator og tidligere journalist Børre Arntzen.

Ikke bare rykket klubben i høst ned til 1.divisjon i både byen og klubbens jubileumsår: flere spillere har også uttalt at de ønsker seg bort fra klubben, og enda flere har allerede forlatt.

2017 kan imidlertid bli enda grimmere - hele ni spillere av nitten har nemlig kontrakter med utløpsdato i inneværende år, det skriver Arntzen på sin blogg.

I tillegg har andre spillere, deriblant stjerneskuddet Mathias Normann en uttalt holdning om at de ønsker seg bort fra klubben.

LES OGSÅ: Normann ønsker seg bort fra klubben

Med andre ord er det over halvparten av spillerstallen som står på vaklende grunnlag ved årets inngang.

– Bodø/Glimt jobber nå hardt med å få på plass en stall som skal ta klubben direkte opp i Eliteserien. Det er noe klubben aldri har klart før, og lykkes ikke Aasmund Bjørkan & co på spillermarkedet kommer de ikke til å klare det i år heller, skriver Arntzen.

Han har liten tro på at Glimt vil klare å holde på, eller hente inn de solide spillerne laget så sårt trenger i nåværende situasjon.

– Det var utfordrende for Glimt å stable på beina en god nok stall i fjor, og utfordringen er selvsagt ikke blitt mindre én divisjon lenger ned, fortsetter Arntzen i innlegget på sin blogg.

KOMMENTAR: – Hvorfor skal Aasmund Bjørkan få fortsette å hente spillere til Glimt?

Her kan du se den foreløpige spillersituasjonen for de helgule:

Foto: Skjermdump/www.arntzen.info

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.