Driftsleder Pernilla Svensson har vært sentral i oppstarten av Hundholmen Brygghus. Nå reiser hun hjem til ny jobb i Stockholm. Arkivfoto: Mariell Tverrå Løkås

Pernilla var helt sentral da Hundholmen åpnet - nå flytter hun hjem til Sverige

Svensson jobbet på Svengaard, har gått gradene på Bjørk, og jobbet sammen med Andreas Spørck og Erik Tostrup i rundt åtte år. Så dro hun til Stockhom, der hun jobbet i tre år. 

Sin andre hjemby

Da det nærmet seg åpning for Hundholmen Brygghus, kom hun tilbake til sin andre hjemby igjen.

Les mer: Pernilla kom hjem til Bodø på grunn av dette utestedet

– Det måtte et prosjekt som dette for å få meg tilbake igjen, sa hun i forbindelse med åpningen av byens nye storstue på utelivsfronten i november i fjor. 

Men nå er Bodø og Hundholmen et lukket kapittel for denne gang. Ifølge Tostrup har hun fått seg ny jobb i Stockholm, og reiser fra Bodø i løpet av sommeren. 

– Hun ble hentet hit for å være driftssjef, noe som i praksis betyr daglig leders høyre hånd med ansvar for alt fra booking og personal til bestilling og egentlig alt som har med driften å gjøre. Hun har gjort en meget bra jobb. Vi skulle selvsagt ønske at hun kunne blitt lengre, men sånn er det, sier Tostrup. 

Må finne erstatter

Det er Kjetil Småge som er daglig leder ved stedet, i tillegg til at han eier halvparten av aksjene. Erik Tostrup og Andreas Spørck eier den andre halvparten. 

Nå er de allerede i gang med å finne Svenssons erstatter. 

– Stillingen er ikke lyst ut. Vi skal se litt på hva som rører seg der ute. Det varierer litt hvordan vi rekrutterer; noen ganger får vi tips eller henvendelser, andre ganger lyser vi ut stillinger. Men jeg er sikker på at vi skal løse dette på et fornuftig vis, sier Tostrup. 

God start – og fortsettelse

Hundholmen Brygghus åpnet med fullt hus, og siden har suksessen fortsatt. Kombinasjonen god mat, godt drikke og avslappet stemning har virkelig gått hjem hos bodøværingene. 

LES OGSÅ: Pangstart for Hundholmen

– Vi er fremdeles unge, men: So far, so good, sier Erik Tostrup. 

LES OGSÅ: De setter Utelivs-Bodø på menyen

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.